Samsung Galaxy Watch 6 Classic – офіційні рендери

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наприкінці цього року Samsung випустить багато цікавих пристроїв, зокрема нові Galaxy Watch 6 на базі Wear OS 4, а також нове покоління складних пристроїв, нові планшети і, можливо, нову пару навушників. Ну а сьогодні ми вперше поглянемо на Galaxy Watch 6 Classic на рендерах за заводськими характеристиками, що показують нам, який вигляд матиме майбутній розумний годинник Samsung, і очевидний спойлер – безель повернувся, ура!

Рендери Galaxy Watch 6 Classic були опубліковані надійним інсайдером OnLeaks у співпраці з MySmartPrice і показують годинник у чорному кольорі. У нього чорний металевий корпус з PVD-покриттям, силіконовий ремінець і магнітна застібка. Схоже, що тут 1,47-дюймовий круглий екран Super AMOLED, оточений товстою обертовою рамкою, як у Galaxy Watch 4 Classic, тож, якщо ви сумували за цією фічею, ви отримаєте її тут.

Як ви можете бачити на рендерах, Galaxy Watch 6 Classic мають такий самий вигляд, як традиційний годинник. Проте, він поставляється з двома кнопками на правій стороні, а ліва сторона корпусу гладка, як озеро, що відпочиває від безперервного піврічного вітру.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Годинник оснащений PPG (фотоплетизмографією) і датчиками серцевого ритму на задній панелі. Хоча джерело витоку не повідомило жодних характеристик, очікується, що Galaxy Watch 6 буде оснащений барометром, аналізом складу тіла, ЕКГ, гіроскопом, датчиком серцевого ритму, GPS, NFC, відстеженням сну і датчиком температури.

Спереду 1,47-дюймовий дисплей має бути вкритий стійким до подряпин сапфіровим склом для додаткового захисту, а годинник має працювати під керуванням One UI 5.0 Watch, тож ви безумовно можете очікувати на всі сучасні функції від майбутнього розумного годинника Samsung.

Також кілька тижнів тому ресурс sammobile повідомив, що Galaxy Watch 6 і Galaxy Watch 6 Classic будуть оснащені чипсетом Exynos W980, виготовленим з використанням поліпшеного 5-нм техпроцесу. Це може принести нові функції на базі Wear OS 4 і One UI 5 Watch, включно з поліпшеним відстеженням стану здоров’я і дизайном Material You.

Компанія оголосила, що однією з найбільших змін, які будуть представлені в One UI Watch 5, стане тренування сну. Точніше, Samsung хоче, щоб функція Sleep Coaching, яка допомагає користувачам формувати кращі звички сну, була доступна безпосередньо на смарт-годиннику. Прямо зараз Sleep Coaching доступний у додатку Samsung Health для телефонів Galaxy, але відсутній у Galaxy Watch.

Віцепрезидент і голова відділу цифрової охорони здоров’я Samsung заявив учора, що платформа Samsung Health досягла 64 мільйонів активних користувачів на місяць по всьому світу. Серія Galaxy Watch допомагає цьому числу зростати з року в рік, і, за словами віцепрезидента, функція сну Galaxy Watch є одним із найпопулярніших компонентів Samsung Health.

Крім Galaxy Watch 6 Classic, у Samsung має бути ще один варіант, який ми, сподіваємося, побачимо найближчими днями. Сподіваюся, Samsung внесе низку поліпшень, і їх буде достатньо, щоб переконати мене нарешті перейти на смарт-годинник наступного покоління.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.