Categories: Ґаджети

Нові неприємні подробиці про Xiaomi Mi Band 3: презентація та дата початку продажів

Share

Спортивні браслети з кожним днем ​​набирають все більшої популярності, а сильніше всіх цьому сприяють китайські виробники, які зуміли вивести їх в широкі маси, зробивши доступними за ціною всім бажаючим, тоді як ще кілька років тому компанії, на кшталт Jawbone і Fitbit, продавали фірмові рішення по ціні на рівні $ 100. Одним з найбільш очікуваних гаджетів нинішнього року однозначно є фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 3, про який сьогодні, 7 квітня 2018 року, з’явилися нові неприємні подробиці, що стосуються дати початку продажів і презентації.

Кілька днів тому відомий китайський аналітик Пан Цзютай повідомив про те, що компанія Xiaomi випустить четверте покоління фірмового спортивного браслета в першій половині червня, але ніяк не раніше. В такому випадку з моменту презентації третього (Mi Band 2) виповниться рівно два роки. Багато користувачів вважають, що експерт помилився, бо в такому разі до анонса новинки чекати ще близько двох місяців.

Втім, сьогодні, таку інформацію підтвердив один з китайських інсайдерів, який має свої джерела в ланцюжку поставок комплектуючих для різних гаджетів даного виробника. За його словами, офіційна презентація Xiaomi Mi Band 3 відбудеться в десятих числах червня, а на полиці магазинів даний спортивний трекер надійде тільки в липні, але купити його зможуть далеко не всі бажаючі. За його словами, у китайського виробника виникли деякі складності з його масовим виробництвом, а оскільки попит очікується величезний, то гаджет відразу ж виявиться в дефіциті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Більш того, в липні купити Mi Band 3 від Xiaomi зможуть лише жителі Китаю, тоді як до полиць магазинів з інших країн світу, в тому числі Європі і України, він добереться не раніше другої половини серпня, але найбільш ймовірний термін – вересень. Така інформація однозначно засмутить багатьох українців і всіх, хто не проживає в Піднебесній, тому як виходить, що до появи цього пристрою в магазинах на світовому ринку ще майже півроку.

Також інсайдер повідомив, що головною особливістю фітнес-трекера стане екран з підтримкою сенсорного управління, поліпшений модуль вібрації, а також повноцінний GPS, здатний працювати автономно. Для підключення гаджета до смартфонів і будь-яким іншим пристроям буде використовуватися стандарт Bluetooth 4.2 LE, а час автономної роботи вистачить на 2-3 тижні. Якщо ж актувати GPS, то спортивний трекер протримається близько 36 годин.

Іншими словами, ніяких дійсно унікальних особливостей новий Xiaomi Mi Band 3 запропонувати не зможе, а тому всі бажаючі вже зараз можуть купити спортивний браслет Huami Amazfit Cor , який володіє навіть більш широкими функціональними можливостями і відчутно більш привабливим зовнішнім виглядом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Apple покаже, на що здатна у сфері штучного інтелекту

    Вже за кілька днів – 7 травня – Apple представить нові планшети iPad Pro. За…

    03.05.2024

    Чому не варто купувати дорогий смартфон

    Давно минули ті часи, коли тільки за великі гроші можна було отримати якісний надійний смартфон…

    02.05.2024

    «Київстар» приголомшив новими тарифами: чого бажати абонентам

    Мобільний оператор «Київстар» змінив наповнення у деяких своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього Інтернету в рамках…

    02.05.2024

    ChatGPT ставиться до людей і суспільства краще, ніж середній студент коледжу

    Напевно, в найближчому майбутньому звернутися за допомогою в етичних питаннях користувачам буде набагато простіше до…

    02.05.2024

    iPhone 15 і 15 Plus виявилися менш популярними серед покупців цього року

    Моделі iPhone 15 Pro стали найпопулярнішими смартфонами Apple в США в першому кварталі цього року,…

    02.05.2024

    Офіційно: iPad втратить свою головну відмінність від Android-планшетів до кінця року

    Компанія Apple офіційно підтвердила, що iPad та iPadOS будуть приведені у відповідність до законодавства Євросоюзу…

    02.05.2024