Xiaomi випустила кишеньковий повербанк із вбудованим кабелем Type-C.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що найбільше дратує в повербанках? Великі розміри за невисокої ємності? Ціна? Або необхідність носити з собою додатковий кабель, без якого не підключитися до смартфона? Xiaomi врахувала всі ці моменти і зробила новий аксесуар, який, крім компактного дизайну, пропонує вирішення проблеми з проводкою – що цікаво, найпростішим способом.

Модель називається Xiaomi Pocket Edition Power Bank. Це повербанк ємністю 10 000 мАг з вбудованим Type-C кабелем, який підходить для більшості портативних пристроїв. Зарядка відбувається з максимальною потужністю 22.5 Вт. За словами компанії, аксесуар може зарядити Redmi K60 Pro – 1.4 рази, Xiaomi 13 – 1.7 рази, а iPhone 14 – двічі (щоправда, для цього потрібен відповідний перехідник).

Також на повербанку передбачені додаткові роз’єми USB-A і Type-C, що дає змогу під’єднати до нього до трьох пристроїв одночасно. Новинка пропонує режим слабкострумової розрядки, який активується подвійним натисканням кнопки перевірки рівня заряду батареї. Останній відображається за допомогою 4 світлодіодних індикаторів. Xiaomi також не забула про питання безпеки, заявлено захист від короткого замикання, перенапруги, перевантаження за струмом, перезарядки і перерозряду.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На щастя, всі ці рішення не позначилися негативно на ціні повербанка. Незалежно від обраного кольору Xiaomi Pocket Edition Power Bank коштує 129 юанів або ~18 доларів. Продавати аксесуар планують і на глобальному ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.