Новий смарт-годинник Xiaomi коштує 55$ і виглядає як Apple Watch. Що вони вміють?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi без зайвого шуму поповнила асортимент новими смарт-годинниками Redmi Watch 3 Lite. Дизайн новинки натхненний Apple Watch – у нього справді великий за мірками класу 1.83-дюймовий дисплей з яскравістю 450 Ніт, виконаний за технологією AMOLED. Годинник здатен стежити за рівнем серцевого ритму, насиченням крові киснем, а також за сном і стресом. Xiaomi надасть користувачам на вибір понад 200 циферблатів і понад 100 режимів тренувань.

Поруч з єдиною фізичною кнопкою на правому торці корпусу розташований мікрофон, а це означає, що Redmi Watch 3 Lite дадуть змогу здійснювати голосові виклики. Однак про модуль eSIM згадки немає, тож, найімовірніше, дзвінки будуть доступні тільки в разі синхронізації зі смартфоном через Bluetooth.

Xiaomi обіцяє, що за інтенсивного використання акумулятор зможе забезпечити Redmi Watch 3 Lite запасом автономності на 8 днів, а за стандартного використання – до 12 днів. Також заявлено вологозахист корпусу 5 АТМ, завдяки якому “вотчі” не бояться активних тренувань, душа і прогулянок під дощем.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Redmi Watch 3 Lite будуть доступні у двох кольорах: Space Black і Twilight Grey. Новинку почнуть продавати в Китаї за ціною 399 юанів або ~55$. Чи вийде годинник на глобальний ринок – поки невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.