Apple представить новий Mac Pro в 2019 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всім, хто збирав гроші, щоб купити новий Mac Pro доведеться почекати ще рік. Apple, заявила, що випустить оновлений модульний комп’ютер в 2019 році.

Представники компанії повідомили про дату виходу пристрою виданню TechCrunch. Тепер ті, хто хотів придбати потужну робочу станцію від Apple можуть взяти iMac Pro, не турбуючись, що незабаром корпорація запропонує щось більш продуктивне. 

Один з віце-президентів Apple зазначив, що вони намагаються довести пристрій до ідеалу, орієнтуючись на інтереси потенційних покупців. Компанія найняла фахівців в області 3D-графіки і спецефектів, монтажерів і професійних музикантів, щоб створити комп’ютер, що підходить для виконання конкретних завдань, а не для реалізації абстрактних цілей на кшталт створення «найпотужнішого комп’ютера в світі». 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Подібна команда вже працювала над iMac Pro і допомогла Apple оптимізувати його. Також в розробці Mac Pro беруть участь і сторонні компанії. Наприклад, Adobe, яка розробляє професійне програмне забезпечення для рендеринга графіки, обробки фото і відео. 

Поки про новий Mac Pro майже нічого невідомо, крім того, що він буде модульним. Можливо, він буде схожий на старі зразки професійних комп’ютерів Apple і більшу частину його компонентів можна буде замінити на необхідні тій чи іншій категорії користувачів. При цьому відпаде необхідність підключати зовнішні комплектуючі. 

Важливо одне, Apple прислухається до публіки і готує щось грандіозне. І в це особливо охоче віриться, з огляду на те, яким вдалим вийшов iMac Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.