iQOO Pad: дата анонсу та ключові характеристики

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бренд iQOO анонсував презентацію Android-планшета iQOO Pad. У мережі з’явилися офіційні промоматеріали, що розкривають дизайн і дату прем’єрного заходу. Крім того, надійний інсайдер уже опублікував основні апаратні специфікації майбутньої новинки.

iQOO Pad буде представлений 23 травня разом зі смартфонами серії Neo 8. Гаджет буде укладений у металевий корпус із круглим подвійним модулем камери на тильній панелі. “Серцем” планшета стане платформа Dimensity 9000+. Зображення також демонструють наявність роз’єму для підключення клавіатури.

За словами інсайдера Digital Chat Station, планшет буде оснащений 12,1-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 2,8K і частотою оновлення 144 Гц. До складу його камери увійдуть сенсори на 13 і 8 Мп, фронталка ж отримає 8-мегапіксельний датчик. Ємність акумулятора з підтримкою технології швидкої зарядки потужністю 44 Вт складе 10 000 мАг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що планшет представлять у конфігураціях пам’яті 8/128 ГБ, 8/256 ГБ, 12/256 ГБ і 12/512 ГБ. Ціна новинки стане відома під час презентації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.