Портативну ігрову консоль ASUS ROG Ally порівняли зі Steam Deck в іграх

Новенька ASUS ROG Ally кладе ігрову систему від Valve на обидві лопатки в усіх протестованих іграх.

Вчора компанія ASUS офіційно анонсувала портативну ігрову консоль ROG Ally. Хоча правильніше було б називати її портативним ігровим ПК, оскільки грати на ній пропонується в ПК-ігри. І це дійсно “вбивця” Steam Deck від Valve.

Різниця в іграх:

  • Cyberpunk 2077 – 39 к/с (Steam Deck), 48 к/с (ASUS ROG Ally), 65 к/с (ASUS ROG Ally в режимі Turbo), 19 к/с (ASUS ROG Ally в економічному режимі).
  • Deus Ex: Mankind Divided – 49 к/с (Steam Deck), 65 к/с (ASUS ROG Ally), 76 к/с (ASUS ROG Ally в режимі Turbo), 26 к/с (ASUS ROG Ally в економічному режимі).
  • Shadow of the Tomb Raider – 57 к/с (Steam Deck), 63 к/с (ASUS ROG Ally), 77 к/с (ASUS ROG Ally в режимі Turbo), 25 к/с (ASUS ROG Ally в економічному режимі).
  • Elden Ring протестували в роздільній здатності 720p – 25 к/с (Steam Deck), 30 к/с (ASUS ROG Ally).
  • ASUS ROG Ally швидше у всіх іграх. Але це не єдина перевага пристрою. Приставка може похвалитися яскравим дисплеєм з роздільною здатністю 1080p. У Steam Deck – лише 720p.

А недоліки? Тільки один – невисокий рівень автономності. При максимальній яскравості – не довше 2 годин. У продаж ROG Ally надійде 13 червня. Ціна складе від $599 до $699.

Що ще? А ось:

  • ASUS представила найпотужнішу портативну консоль ROG Ally. Steam Deck пора відправляти на звалище.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.