Представлено Huawei Watch 4 – найпередовіший годинник бренду

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні компанія Huawei представила на європейському ринку свої флагманські телефони, P60 Pro і складаний Mate X3, а також анонсувала абсолютно новий смарт-годинник – Huawei Watch 4 і Watch 4 Pro.

Характеристики смарт-годинника Huawei Watch 4

Обидві моделі отримали 1.5-дюймову AMOLED-панель зі змінною частотою оновлення (LTPO), тому заощаджуватимуть енергію в режимі Always on Display. Екран захищений сферичним сапфіровим склом. Huawei Watch 4 мають діаметр 46 мм і виконані з нержавіючої сталі, а Pro-версія трохи більша – 48 мм, її корпус зроблений з титану.

Годинник сертифіковано за стандартами водонепроникності IP68 і 5 АТМ, що дає змогу занурювати його на глибину до 30 метрів. У набір датчиків входять гіроскоп, навігація (з підтримкою систем GPS/ГЛОНАСС/BEIDOU/GALILEO), барометр і датчик освітленості. Заявлена функція NFC і eSIM, тобто ви зможете використовувати годинник для здійснення дзвінків і надсилання повідомлень без підключення до телефону.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei Watch 4 отримали перероблену систему відстеження активності. Крім класичного вимірювання пульсу, годинник відстежує частоту дихання, аналізує сон, рівень стресу, оксигенацію крові і знімає ЕКГ. Ключова фішка новинки – можливість вимірювати рівень цукру в крові неінвазивним методом з точністю понад 85%. Це дуже важлива розробка для людей з діабетом, оскільки вона дає їм змогу контролювати рівень глюкози без дратівливих уколів голкою.

Huawei заявила, що час автономної роботи Watch 4 становить 3 дні при звичайному використанні, а Watch 4 Pro живуть 4 дні на одному заряді. Акумулятор версії Pro заряджається з 0 до 100% за 90 хвилин, а Watch 4 за 60 хвилин відповідно. Обидві моделі мають режим екстремального енергозбереження, який дає змогу їм працювати до 20 днів у режимі звичайного годинника. Підтримується функція бездротової зарядки та понад 100 спортивних режимів, включно з плаванням.

Ціна і дата виходу Huawei Watch 4

Під час презентації озвучили ціну нових пристроїв:

  • Huawei Watch 4 – 449 євро за версію із силіконовим ремінцем,
  • Huawei Watch 4 Pro – 549 євро (зі шкіряним ремінцем) або 699 євро (з титановим браслетом).

Передзамовлення годинника в Європі відкривається 8 червня, а повноцінні продажі стартують 22 червня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.