Apple Watch Series 9 будуть оснащені оновленим процесором на базі чіпа A15

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами Марка Гурмана з Bloomberg, годинник Apple Watch Series 9, який готується до випуску, буде оснащено новим процесором на базі чипа A15, який вперше було використано в моделях iPhone 13. Гурман поділився інформацією в новому каналі Discord для передплатників своєї розсилки Power On.

В Apple Watch Series 8, як і в Series 7 до них, використовується чип, по суті, ідентичний чипу S6, який застосовувався в Apple Watch Series 6. Apple називає чіп у Apple Watch Series 8 як “S8”, але це чіп дворічної давності без будь-яких поліпшень.

Гурман стверджує, що чип у Series 9 стане “новим процесором”, а не ребрендингом чипа попереднього покоління. На запитання, чи буде цей чип заснований на базі A15, він відповів, що, на його думку, це так і станеться.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оновлений чип, створений з використанням технології A15, може підвищити швидкість і ефективність роботи Apple Watch Series 9, що призведе до прискорення завантаження застосунків і збільшення часу автономної роботи. Він може допомогти в роботі деяких нових функцій, які компанія планує впровадити в watchOS 10. Apple працює над модернізацією інтерфейсу watchOS, приділяючи особливу увагу новій системі віджетів.

Незважаючи на те, що цього року ми очікуємо помітних змін у watchOS, Apple Watch Series 9 будуть багато в чому схожі на Series 8. Ніяких серйозних оновлень дизайну самого пристрою не очікується, але ми побачимо невелике збільшення швидкості завдяки новому чипу.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.