Apple Watch 9 можна буде використовувати без смартфона iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чутки, пов’язані з Apple Watch 9, зараз ходять по колу і, ймовірно, стануть приводом для очікування для багатьох фанатів. Поряд з новим годинником і супутнім оновленням watchOS, популярний розумний годинник може стати незалежним від iPhone. Однак є один мінус.

Наприклад, тим, хто хоче використовувати Apple Watch Series 8, знадобиться iPhone для налаштування розумних годинників. Без смартфона від виробника з Купертіно годинник не працюватиме в парі і не використовуватиметься повною мірою. За словами одного добре поінформованого користувача Twitter, ця обставина має скоро змінитися. З майбутнім оновленням системи watchOS 10, яке, ймовірно, буде випущено разом з Apple Watch 9 і Apple Watch, очікуваними в цьому році, відповідно, Apple Watch 9 і Apple Watch будуть випущені наступного року. Коли дебютує серія 9, Apple може розширити сумісність ще на два типи пристроїв.

Apple Watch Series 9 та інші скоро будуть сумісні з iPad і Mac?

Якщо вірити, мабуть, добре поінформованому аналітику “941”, Apple Watch, нарешті, можуть бути під’єднані і до iPad або MacBook, починаючи з прийдешніх версій watchOS, iOS, iPadOS і macOS. Шанувальники годинників, які, наприклад, використовують iPad, але вважають за краще використовувати смартфони на базі Android, коли справа доходить до мобільних телефонів, можуть, нарешті, отримати задоволення від успішних розумних годинників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак між рядків можна розрізнити повідомлення, яке, ймовірно, протверезить деяких потенційних покупців: Apple, по суті, розширить коло потенційних клієнтів Apple Watch. Але зв’язок із пристроями під управлінням Windows або Android, ймовірно, залишиться мрією.

Незважаючи на те, що таких альтернатив, як Samsung Galaxy Watch 5, безумовно, може бути чимало, розумні годинники Apple нерідко стають приводом для заздрісних поглядів. Проте, розумні годинники, як і раніше, здаються каліфорнійській компанії занадто важливим фактором для залучення й утримання клієнтів у її власній екосистемі.

Інші непрямі докази: новий додаток Health для iPad

Звіт Bloomberg можна розглядати як ще одне свідчення того, що Apple дійсно хоче зробити свій власний розумний годинник більш незалежним від iPhone:

За словами журналіста Марка Гурмана, компанія має намір поширити додаток Health, який досі було встановлено на iPhone, на iPad. Найголовніше, у ньому зберігаються дані про фітнес і стан здоров’я. Отже, один крок до того, щоб інформація, яку збирає Apple Watch, стала доступною і для користувачів iPad.

Крім того, повідомляється, що компанія працює над записом емоцій і додатком для коучингу на основі штучного інтелекту, який має мотивувати користувачів індивідуально більше займатися фізичними вправами. Завдяки функціям Apple Watch для здоров’я, що постійно зростають, і таким пропозиціям, як Apple Fitness +, компанія нарощує свої амбіції в галузі фітнесу та охорони здоров’я. З іншого боку, в тому, що Apple під керівництвом Тіма Кука все більше орієнтується на нові послуги на надзвичайно насиченому ринку смартфонів, немає нічого нового.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.