Топ-5 причин купити AirPods 3-го покоління

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

AirPods 3-го покоління – це нові бездротові навушники від компанії Apple, які не тільки зазнали зовнішніх змін, а й отримали величезну кількість абсолютно нових технічних відмінностей від інших моделей. В AirPods 3-го покоління застосовуються драйвери нового покоління, які відповідають за максимально якісний звук.

1. Унікальна форма навушників

AirPods 3-го покоління отримали новий дизайн, натхненний раніше випущеними AirPods Pro.

У новинки ніжка стала меншою, порівняно з AirPods 2-го покоління, а також форма AirPods 3-го покоління створена саме з метою отримання максимально якісного звуку. Нові навушники від Apple мають дуже стильний вигляд.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2. Моментальне підключення

Бездротові навушники, як у раніше випущених компанією моделях, легко підключаються до iPhone, а також iPad. Для підключення достатньо лише відкрити футляр, так щоб він розташовувався поруч з вашим мобільним пристроєм Apple, далі натиснути на кнопку “Підключити” в меню, що з’явилося. Такий спосіб підключення і називається магією від компанії Apple.

Відразу після першої синхронізації навушники стануть завжди автоматично приєднуватися до вашого пристрою, а також навушники відображатимуться на всіх пристроях, прив’язаних до одного Apple ID. Достатньо лише вибрати потрібний пристрій. Ці навушники здатні автоматично перемикатися між гаджетами від компанії Apple, які у вас є.

3. Доступ до музики на 2-х пристроях

Для активації цієї функції необхідно лише піднести AirPods до пристрою, на якому через інші AirPods вже підключена музика, і навушники вийде синхронізувати для експлуатації відразу на декількох пристроях в один час. За допомогою двох пар можна спільно прослуховувати одну і ту ж музику або дивитися відео.

4. Прогресивні динаміки

У AirPods 3 застосовуються абсолютно унікальні динаміки, які були розроблені компанією. Спільно з унікальним підсилювачем навушники дають можливість насолоджуватися прослуховуванням музики з детальним відтворенням музики в абсолютно будь-яких жанрах – від глибокої басової лінії до кристально чистих високих частот.

Відмінною особливістю нових AirPods став адаптивний еквалайзер, який автоматично підлаштовує музику персонально під кожного окремого користувача. Це стало можливо саме завдяки спрямованим всередину мікрофонам, які заміряють характеристики звуку.

5. Новий рівень дотиків

Для взаємодії з навушниками застосовуються не постукування, як це було в AirPods 2-го покоління, а здавлювання, як в AirPods Pro.

Такий спосіб взаємодії допомагає уникнути випадкових дій, які раніше часто траплялися при активних діях, а також при використанні зимових головних уборів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.