Xiaomi представила величезний 90-дюймовий телевізор Redmi Max

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У серії величезних, але відносно недорогих телевізорів Redmi Max від компанії Xiaomi епічне поповнення – новий Redmi Max 90 здатний здивувати вражаючою діагоналлю в 90 дюймів. Телевізор може похвалитися підсвічуванням DLED, матрицею з роздільною здатністю 4K Ultra HD (3840 х 2160 пікселів) і частотою оновлення 144 Гц.

Серед інших особливостей екрану: охоплення 94% колірного простору DCI-P3, пікова яскравість 700 ніт, підтримка Dolby Vision. Усередині моделі стоїть процесор з 4-я ядрами Cortex A73, 3 ГБ оперативної та 32 ГБ вбудованого сховища. Доступні порти: 2 HDMI 2.1, USB 3.0 і USB 2.0. Для виходу в інтернет передбачено Wi-Fi 6, а за звук відповідають динаміки потужністю 30 Вт з підтримкою Dolby Atmos.

Попередні замовлення на телевізор почнуться вже завтра, 28 квітня 2023 року. А офіційний старт продажів Redmi Max 90 відкриється 10 травня за цілком демократичним для такого пристрою цінником – 7999 юанів або 1155$. Чи вийде новинка за межами Китаю, поки не повідомляється.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.