Чи варто купувати Galaxy Watch 5 зараз чи краще дочекатися серії Watch 6

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серія Samsung Galaxy Watch 5 – це найкращий розумний годинник компанії. Проте, виробник заявив, що прийдешня серія Galaxy Watch 6 матиме значні поліпшення порівняно з поточним поколінням.

То чи варто купувати Galaxy Watch 5 просто зараз або краще дочекатися появи серії Galaxy Watch 6?

Є бажання заощадити і немає часу чекати

Давайте подивимося правді в очі. Якщо користувачеві подобається використовувати новітні та найкращі технології, то купівля чогось, що вважатиметься останнім поколінням, може бути важким рішенням. Знання того, що наступне покоління з’явиться всього через кілька місяців, може стати вагомою причиною взагалі уникати серії Galaxy Watch 5. Тому, якщо немає поспіху в придбанні та цілком вистачає терпіння почекати, особливо, якщо здійснити покупку дозволяють фінанси, то є сенс почекати і дочекатися 6-го покоління розумних годинників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак, якщо новий розумний годинник необхідний просто зараз, серія Galaxy Watch 5, як і раніше, є чудовим варіантом, до того ж напередодні появи нової моделі ціни на 5-ту модель трохи знизилися. Так можна заощадити гроші, при цьому новий розумний годинник отримуватиме оновлення протягом ще кількох років доти, доки його не знімуть з виробництва.

Майбутня серія Galaxy Watch 6, ймовірно, складатиметься зі стандартних Galaxy Watch 6 і Galaxy Watch 6 Pro. Розумний годинник наступного покоління зазвичай анонсують разом із новими складними флагманами, і, якщо Samsung продовжить свою традицію, ми повинні побачити їх у середині серпня. Пристрої часто надходять у продаж наприкінці серпня, а це означає, що з моменту цієї публікації новий розумний годинник з’явиться всього через чотири місяці.

Час автономної роботи

Galaxy Watch 5 може працювати близько дня без підзарядки. Варто також зазначити, що за повідомленнями багатьох користувачів, іноді годинник може протриматися до наступного дня за допомогою деяких налаштувань гаджета. Старша версія Galaxy Watch 5 Pro може комфортно працювати два дні без підзарядки.

Насправді, витрата заряду батареї залежить від інтенсивності використання гаджета: від використання спортивних режимів і функції відстеження.

Серія Watch 5 – це найкращі носимі пристрої від Samsung, і залежно від того, як планується їх використовувати, вони можуть стати шуканим варіантом. До всього іншого, це найпередовіші носимі пристрої компанії, здатні автоматично визначати спортивні заняття і з легкістю та високою точністю відстежувати показники тренувань.

За попередньо опублікованою інформацією, Galaxy Watch 6 оснащені батареями більшої ємності. Так, наприклад, Galaxy Watch 6 може постачатися з батареєю ємністю 300 мАг, а Galaxy Watch 6 Pro може мати батарею ще більшої ємності, ніж та, що використовується в Watch 5 Pro -590 мАг, що призведе до збільшення часу автономної роботи.

Разом з тим, хотілося б, щоб і швидкість зарядки також була збільшена.

Необхідний обертовий безель

Згідно з останньою інформацією, Samsung, можливо, прислухалася до думки користувачів і, збирається повернути в нових Galaxy Watch 6 Pro улюблений безель, що обертається, який був видалений у серії Galaxy Watch 5. Компанія замінила обертовий безель цифровим, який здебільшого працює добре, але не може відтворити відчуття фізичного обертання.

Поки компанія збирається його повертати тільки для моделі Pro, а Galaxy Watch 6 знову отримають цифрову версію безеля.

Тож, якщо відсутність безеля, що обертається, була основною причиною відмови від купівлі Galaxy Watch 5 Pro, то, можливо, варто зачекати і подивитися, як матеріалізується представлена про нову модель інформація.

Потрібен сучасний і ще більш потужний годинник

Майбутня серія Galaxy Watch 6 буде оснащена новим і продуктивнішим чипсетом Exynos W980 виробництва Samsung, що має на 10% вищу швидкість опрацювання завдань і, ймовірно, володіє поліпшеннями продуктивності та ефективності порівняно з W920, на якому працюють Galaxy Watch 4 і Watch 5.

Якщо новий чипсет виготовляється за 5-нм техпроцесом, то реалізований на ньому годинник зможе похвалитися збільшеним часом автономної роботи поряд з іншими досягненнями. Неясно, чи побачимо ми якісь нові датчики в серії Watch 6, але є ймовірність, що в новій серії відбудеться повернення датчиків ЕКГ і серцевого ритму, а також GPS і OLED-дисплея. Ймовірно, буде випущена модель з Wi-Fi і стільниковим зв’язком, а NFC, включно з Samsung Pay, буде доступний на всіх варіантах смарт-годинників.

Це були лише кілька варіантів “за” і “проти” очікування нового пристрою та ухвалення рішення про покупку в бік однієї з двох моделей розумних годинників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.