Як перевірити стан батареї iPad і коли слід задуматися про заміну

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цікаво, що користувачі iPhone і Mac вже давно користуються можливістю перевіряти стан батареї на своїх пристроях, але досі користувачі iPad залишалися осторонь.

Вони бачитимуть поточну ємність (стан) батареї iPhone у розділі налаштувань “Стан батареї та зарядка”. Незважаючи на це, Apple поки що не поширила цю функцію на iPadOS.

На щастя, сторонні додатки, як-от coconutBattery 3 і iMazing 2, дають змогу користувачам перевірити стан батареї iPad і кількість циклів заряджання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Підключивши iPad до комп’ютера Mac або ПК і використовуючи один із цих додатків, користувачі можуть отримати точні дані про поточний стан батареї.

Хоча в налаштуваннях iPadOS є можливість подивитися максимальну ємність (стан батареї), вона не містить кількість циклів заряду або інші специфічні дані. Однак Battery Life-check runtimes та інші подібні додатки пропонують аналогічні можливості.

Коли слід замінити батарею iPad? Якщо коротко, то коли ваша батарея опустилася нижче 80% від своєї початкової ємності. Ви можете продовжувати користуватися iPad з ємністю нижче цієї позначки – просто скоротиться час роботи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.