Xiaomi представила стильний бездротовий геймпад із чудовим співвідношенням ціна/якість

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi вирішила спробувати себе в ролі виробника ігрових контролерів – китайська компанія представила універсальний бездротовий геймпад Xiaomi Game Controller. Він заточений під взаємодію з Windows і Android, працюватиме з ПК, смарт-телевізорами та іншими пристроями.

Новинка удостоїлася фірмового мінімалістичного дизайну, а її форму можна охарактеризувати як класичну. Стандартний набір кнопок, аналогові стіки на основі датчиків Холла, 6-осьовий гіроскоп, за допомогою якого можна керувати рухом персонажів за допомогою нахилів і поворотів геймпада. Компанія обіцяє, що кожна кнопка здатна витримати до мільйона натискань.

Способів підключення відразу три: по дроту USB Type-C, за допомогою USB-ресивера або через Bluetooth. Можливе й одночасне підключення двох контролерів до розумних телевізорів і ПК на Windows. Геймпад отримав і непогану автономність – від вбудованого акумулятора він може до 20 годин у бездротовому режимі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для покупки Xiaomi Game Controller доступний виключно в Китаї, ціна становить $29. На AliExpress новинки поки немає, але це питання часу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.