Експерти назвали найкращі навушники з шумозаглушенням у 2023 році

Фахівці порталу Wired виділили 14 найкращих навушників із шумопоглинанням на всі випадки життя.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Іноді шумозаглушення просто необхідне. Наприклад, якщо ви їдете поруч із маленькими дітьми і хочете послухати музику. Щоб точно не розчаруватися після покупки, обирайте наступні 14 моделей навушників.

Найкращі за всіма показниками

Apple AirPods Max

Якщо у вас iPhone і ви готові витратити на навушники 550 доларів, то вам підійдуть ці. Можливо, це навіть найкращі бездротові навушники, якими ви користувалися. З їхніх переваг виділяється відмінне шумозаглушення Bose, якість збірки, можливість сполучення з пристроями Apple.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Другі в рейтингу навушники

Sony WH-1000XM5

Компанія Sony змінила зовнішній вигляд навушників і зробила їх більш витонченими. Вони також можуть конкурувати з пристроями від Apple. Що точно залишилося в новинці від попередника, то це гарний шумодав, звук, що суперналаштовується, фантастичний час автономної роботи.

Все ще чудовий вибір

Sony WH-1000XM4

Хоч це і не найсвіжіша модель, подібна лінійка Sony – це одні з найкращих навушників із шумозаглушенням за майже 10 років. У WH-1000XM4 привабливий зовнішній вигляд, час автономної роботи – 30 годин. Порівняно з попередниками ця версія вирізняється поліпшеним шумозаглушенням і якістю звуку. Мікрофони теж тут дуже хороші.

Найкраще для офісу

Bose Noise Canceling 700

У цих навушників найкраща функція шумозаглушення, поліпшена якість звуку і збільшений час роботи порівняно з QC35 II. Але головна причина для купівлі цієї моделі – це відмінна якість зв’язку завдяки особливій обробці сигналу і чотирьом мікрофонам.

Найзручніші

Bowers & Wilkins PX7 S2

Це флагманські навушники з шумозаглушенням. Вони добре звучать і мають чудовий вигляд. Чого ви не очікуєте, так це того, як вони зручно сидять на голові і наскільки вони легкі. Також ними легко користуватися, а живуть вони протягом 30 годин.

Для аудіофілів

Focal Bathys

Якщо гроші для вас не проблема, то обов’язково розгляньте цю модель. Зроблені вони з таких матеріалів, як алюміній і магній, і це одні з найкращих бездротових навушників з точки зору звуку. Вони нагадують за діапазоном від глибоких низьких частот до чітких високих своїх дорожчих дротових побратимів.

Затички з найкращим шумозаглушенням

Sony WF-1000XM4

Вони здатні придушити будь-які звуки, включно з шумом від вентиляції та гучними розмовами ваших колег. І водночас ви отримуєте все той самий настроюваний звук, як у флагманських навушниках Sony. Щоправда, для маленьких вух вони будуть занадто великі. Проте ви отримаєте з ними 8 годин автономної роботи.

Найкращі для iOS

Beats Fit Pro

Це найкращий вибір для тих, у кого iPhone. Вони зручніші та витонченіші, ніж AirPods Pro першого покоління, а також вирізняються кращим звуком і наявністю фізичних кнопок. Додайте до цього ще шість годин роботи і просторову аудіосумісність з Apple Music і Netflix.

Також відмінно підходять для пристроїв Apple

Apple AirPods Pro (2-го покоління)

У них зручні вкладиші, завдяки яким звук стає кращим. Також у AirPods Pro другого покоління поліпшене шумозаглушення. Незважаючи на те що ними рекомендується користуватися з iPhone, ви можете підключити їх і до Android-смартфонів. Хоча функцій у цьому разі стане менше.

Відмінні дешеві затички

Soundcore by Anker Space A40

Коштують ці навушники менше 100 доларів, але функцій у них більше, ніж навіть у деяких дорожчих моделей. У комплекті ви отримуєте кейс для бездротової зарядки, пристойний звук загалом. Крім того, навушники вирізняються 10 годинами автономної роботи і можливістю 4 повних перезарядок у кейсі. Але у них відсутній датчик автоматичного призупинення музики, коли ви дістаєте їх з вух.

Найкращі для тренувань

Jabra Elite 7 Active

Ці навушники, як і всі від Jabra, – доволі міцні. Вони на 16% менші за попередників і дуже зручно тримаються у вухах. Крім цього, у них вісім годин автономної роботи і захист від вологи за стандартом IP57.

Велика цінність

Sennheiser Adapt 660

Хочете отримати чудовий звук, зручну посадку, високоякісну технологію шумопоглинання, але не вистачає грошей на Sony або Bose? Тоді зверніть увагу на ці навушники. Вони звучать фантастично і при цьому дуже легкі. Крім того, у них чудові мікрофони.

Найкращі дешеві затички

Amazon Echo Buds (2021)

Так, вони не дають такого ж рівня шумозаглушення, як Sony, Apple і Bose, але вони також майже вдвічі дешевші. Навушники оснащені голосовим помічником Amazon Alexa, завдяки якому можна встановлювати таймер, дізнаватися погоду, не перевіряючи смартфон. Також у них є кейс із бездротовою і дротовою зарядкою. Час автономної роботи у них – понад п’ять годин.

Навушники для сну

QuietOn 3.1

Ці крихітні навушники заглушать будь-який шум під час сну. Вони мініатюрні, елегантні, а ще в них є вкладиші різного розміру. Заряду батареї вам вистачить на 28 годин.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.