Слух: у watchOS 10 з’явиться новий дизайн домашнього екрана

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У майбутньому оновленні watchOS 10 для Apple Watch з’явиться новий інтерфейс головного екрана, повідомив анонімний користувач Твіттера @analyst941. Очікується, що Apple анонсує watchOS 10 на WWDC 5 червня.

Джерело стверджує , що новий інтерфейс буде простішим у навігації і отримає більш схожі з iOS аспекти, включно з папками для додатків. Однак воно не впевнене, чи буде новий дизайн увімкнено за замовчуванням або стане доступним як додаткова опція. Джерело не поділилося жодною додатковою інформацією, але сказало, що незабаром надасть більше подробиць.

Марк Гурман з Bloomberg у своїй розсилці минулими вихідними повідомив, що watchOS 10 стане найбільшим оновленням програмного забезпечення для Apple Watch з 2015 року. Зокрема, він зазначив, що одним із запланованих поліпшень стане оновлений інтерфейс, який відповідатиме переробленому домашньому екрану.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З моменту випуску пристрою в 2015 році додатки для Apple Watch були організовані у вигляді стільникової сітки, з можливістю прокрутки списку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.