Ґаджети

Xiaomi випустила тонкий повербанк зі швидкою зарядкою всього за 12$

Share

Повербанки належать до категорії пристроїв, які мало чим відрізняються один від одного. На ринку сотні однакових “брусочків”, які просто виконують свою функцію – підживлюють наші смартфони, коли заряд батареї падає. Однак Xiaomi випустила цікаву бюджетну модель, на яку варто звернути увагу.

Новий повербанк Xiaomi тонкий, його товщина становить лише 15 мм, а вага – 225 грамів. Корпус акумулятора заокруглений, що покращує як зовнішній вигляд, так і зручність використання пристрою. За словами виробника пластик, з якого виготовлений повербанк, стійкий до подряпин.

Повна назва моделі – Xiaomi Power Bank 10000mAh 22.5W Lite. Такої ємності має вистачити в середньому на дві повні зарядки більшості смартфонів. Повербанк оснащений одним портом USB-C і двома роз’ємами USB-A. Крім того, він сумісний з різними протоколами швидкого заряджання, включно з PD3.0, QC3.0, AFC, FCP, SCP, PE і SFCP.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi гарантує, що новинка здатна зарядити iPhone 14 потужністю 20 Вт приблизно за 2 години, а для зарядки Xiaomi 13 потрібно близько 76 хвилин. Аксесуар підтримує технологію інтелектуальної зарядки, яка дає змогу адаптувати швидкість зарядки залежно від під’єднаного до нього пристрою. Завдяки цьому ви зможете безпечно заряджати смарт-годинник або бездротові навушники. Також девайс оснащений безліччю захисних функцій, як-от захист від перевантаження за струмом, захист від перенапруги та захист від перегріву.

Ціна і дата виходу

Xiaomi Power Bank 10000mAh 22.5W Lite вже доступний на китайському ринку за рекомендованою ціною 79 юанів, що еквівалентно 11.5$. Глобальна ціна, як це зазвичай буває, може виявитися набагато вищою за китайську, аж до дворазової націнки. Однак уже скоро новинка має заїхати за приємним прайсом на AliExpress.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Xiaomi
  • Останні записи

    Шахраї вимагають гроші за листування до WhatsApp – що робити

    Останнім часом шахраї все частіше використовують месенджери для розлучення громадян на гроші. Не є винятком…

    20.05.2024

    Вже завтра відбудеться презентація Microsoft Build 2024: де дивитись пряму трансляцію

    Компанія Microsoft готується до своєї найбільшої щорічної конференції Microsoft Build 2024. Захід пройде в офлайн-форматі…

    20.05.2024

    iOS 18 буде використовувати штучний інтелект у сповіщеннях, календарі та фоторедакторі

    Інсайдер і журналіст Марк Гурман з Bloomberg розкрив деякі подробиці про можливості штучного інтелекту в…

    20.05.2024

    Xiaomi запустила в глобальний продаж планшети Redmi Pad Pro з 12,1-дюймовим екраном

    Xiaomi розпочала продаж глобальних версій планшета Redmi Pad Pro, які близько місяця тому дебютували на…

    20.05.2024

    Найтонший iPhone представлять у 2025 році

    Apple, швидше за все, представить своє 16 покоління iPhone у вересні, але вже є припущення…

    20.05.2024

    Apple та OpenAI всіх здивують на WWDC 10 червня

    Apple планує насамперед використовувати підхід із використанням штучного інтелекту, вбудованого безпосередньо у пристрої iPhone. Проте…

    20.05.2024