Новий планшет Samsung виявиться потужнішим за смартфон Galaxy S23

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що Samsung випустить свої нові планшети високого класу наприкінці цього року разом із Galaxy Z Flip 5 і Galaxy Z Fold 5. Уже відомо, що Galaxy Tab S9 Ultra використовує той самий чипсет, що й Galaxy S23, але схоже, що планшет працює навіть краще.

Інсайдер Tech_Reve виявив Galaxy Tab S9 Ultra з номером моделі SM-X916B у базі даних Geekbench. Там зазначено, що прийдешній флагманський планшет використовує процесор Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy (кодова назва Kalama). Він має пікову тактову частоту 3,36 ГГц для основного ядра, тактову частоту 2,8 ГГц для чотирьох високопродуктивних ядер і тактову частоту 2 ГГц для трьох енергоефективних ядер.

Планшет працює під управлінням Android 13 і набрав 2054 бали в одноядерному тесті Geekbench 6.0 і 5426 балів у багатоядерному тесті. Ці результати навіть кращі, ніж у серії Galaxy S23, яка набрала близько 1950 балів в одноядерному тесті та близько 4850 балів у багатоядерному. Ймовірно, це пов’язано з кращим відведенням тепла.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.