Який телевізор Samsung з діагоналлю 55 дюймів купити. Найкращі варіанти на вибір

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо у вас є ціла екосистема від Samsung, вам, мабуть, цікаво, який телевізор Samsung на 55 дюймів купити. Вибір дуже великий, моделей ще більше, і ви можете виявити, що вам зовсім не потрібно переплачувати, тому що вам підійде і нижча модель, ніж ви припускали. Якщо ви роздумуєте над тим, який 55-дюймовий телевізор Samsung купити, ви потрапили в ідеальне місце. Однак, якщо бренд Samsung вас не обмежує, то ви можете подивитися, який 55-дюймовий телевізор купити, а якщо ви віддаєте перевагу трохи більшим телевізорам, то варто подумати про те, який 65-дюймовий телевізор купити.

Всі 55-дюймові телевізори Samsung поставляються з операційною системою Tizen, яка для багатьох є одним з найцікавіших варіантів. Вона має велику кількість додатків, включаючи всі популярні стрімінгові сервіси, такі як Netflix і Disney+. Варто також згадати про наявність додатку Xbox Game Pass, який дозволяє нам грати в ігри безпосередньо на телевізорі без необхідності підключати планшет. Ще однією великою перевагою є наявність NVIDIA GeForce Now, дуже схожого сервісу, який дозволяє нам грати без ПК або консолі. В обох випадках ми можемо знайти велику кількість ігор, а сам телевізор дозволяє підключити контролер за допомогою Bluetooth-з’єднання.

Телевізори Samsung також варто поєднувати з саундбарами завдяки функції Q-Symphony. Вона об’єднує динаміки саундбара та сабвуфера, щоб покращити загальне звучання. Часто колонки чудово доповнюють одна одну, в результаті чого створюється ширша сцена або враження більш цікавої імітації домашнього кінотеатру. Прикладами таких саундбарів є Samsung HW-Q990B або Samsung HW-Q700B. Однак не варто боятися і нижчих моделей, таких як Samsung HW-Q60B.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви задаєтесь питанням, який 55-дюймовий телевізор Samsung купити, варто також звернути увагу на пульт дистанційного керування. Він дуже незвичний і може трохи шокувати, особливо якщо ви любите дивитися телевізор за допомогою декодерів DVB-T2, якими ці телевізори, звісно, оснащені. Це пов’язано з тим, що пульти не мають цифрової клавіатури, а лише кнопки для перемикання каналів вгору і вниз, регулювання гучності і, звичайно ж, стрілки, ярлики додатків і одна багатофункціональна кнопка, яка може відповідати за відображення цифр на екрані. Однак це повільніший варіант, ніж стандартне використання.

Не слід забувати, що цей пульт дистанційного керування не потребує заміни батареї. Він має вбудовану акумуляторну батарею, яку ми заряджаємо через USB-C або поклавши пульт кнопками вниз, оскільки на задній панелі є сонячна панель, за допомогою якої також можна заряджати.

Важливим аспектом 55-дюймових телевізорів Samsung є те, що ми можемо купити телевізори тільки з матрицею QLED і QD-OLED. Технологія квантових точок запатентована ними. Вона забезпечує ширший колірний спектр, а у випадку з OLED-технологією – ще й вищу яскравість. Негативною спільною рисою телевізорів Samsung є відсутність підтримки Dolby Vision, одного з найпопулярніших видів HDR. Його використовують у багатьох фільмах Netflix і Disney+, але, звичайно, більшість телевізорів підтримують HDR10+, який є більш популярним на Amazon Prime.

Samsung Q77B

Якщо ви шукаєте 55-дюймовий телевізор Samsung вартістю до трьох з половиною тисяч злотих, то першим варіантом, який приверне вашу увагу, буде Samsung Q77B. Це найпопулярніша модель в нижньому середньому ціновому діапазоні, і на це є свої причини завдяки чудовій якості зображення в цьому бюджеті. Перш за все, він оснащений матрицею 120 Гц, а також повноцінними портами HDMI 2.1, які підтримуються додатковими функціями для геймерів, такими як VRR або ALLM. Яскравість, яку пропонує телевізор, також знаходиться на гідному рівні, близько 500 ніт. Це дозволить вам без проблем дивитися телевізор вдень, а завдяки VA-матриці, яка забезпечує хорошу контрастність, ми не будемо скаржитися на чорні кольори і вночі.

Крім того, телевізор оснащений декількома технологіями штучного інтелекту, які регулюють яскравість і колірну температуру відповідно до умов і контенту, що переглядається в даний момент. Також не можна не відзначити, що Samsung Q77B – це ідеальний 55-дюймовий телевізор, який можна купити, щоб повісити на стіну. Він має тонкий корпус, але при цьому відносно легкий. Вішаючи телевізор, не забудьте про правильний кронштейн, а також про можливість заховати кабелі, не врізаючись у стіну. Зрештою, не дуже приємно бачити телевізор, з-під якого стирчать кабелі.

Samsung Q80B

Ви не знайдете багато відмінностей між Samsung Q80B і вищезгаданими моделями Q77B. Найважливіші з них – це ціна, яскравість і наявність зонного затемнення екрану. Яскравість 55-дюймової моделі вища, ніж ви знайдете в огляді нижче, що пов’язано з рішенням Samsung. 55-дюймова версія, яку ви можете придбати на нашому ринку, оснащена IPS-матрицею і, незважаючи на наявність зонного затемнення, пропонує нижчу контрастність, ніж моделі з VA-матрицею без локального затемнення. Однак він має значно вищу яскравість – до 900 ніт у режимі HDR. Це надає більше можливостей при перегляді фільмів у сонячній вітальні. Телевізор також забезпечує пристойний звук, але під час огляду у мене виникли невеликі проблеми з ним, і мені доводилося час від часу перезавантажувати його.

Samsung Q67A

Якщо ви думаєте про те, який дешевий 55-дюймовий телевізор Samsung купити, вам варто звернути увагу на минулорічну модель Q67A. Вона помітно дешевша за цьогорічну модель, але, на мою думку, є найдешевшим розумним вибором, якщо ви хочете отримати прийнятну якість зображення. Проте не варто очікувати від такого телевізора водних функцій. Samsung Q67A має QLED-матрицю, частоту оновлення 60 Гц, тонкий дизайн і легко підключається до телефону. При використанні вбудованої системи Tizen, ймовірно, доведеться навчитися терпінню, оскільки вона не буде працювати найшвидше через середні компоненти. Яскравість знаходиться на рівні 350 ніт, що забезпечить пристойну продуктивність в затіненому приміщенні.

Samsung QN91B

Samsung QN91B – це найдешевша, або “бюджетна” модель у серії Neo QLED. Він має максимальну яскравість до 2 000 ніт, підсвічування MiniLED, технологію QLED, пульт дистанційного керування SolarCell і середню аудіосистему. Вони жодним чином не дотягують за якістю зображення, що можна компенсувати саундбарами на кшталт Samsung HW-Q700B. Телевізори також мають кілька сотень локальних зон затемнення, що забезпечує дуже високу контрастність. Телевізор чудово виглядає, повішений на потрібній висоті, але, звичайно, варто не забути заховати кабелі. Ви також можете повісити саундбар під телевізором, що може дуже добре виглядати разом. Все це дійсно добре зроблено, що справляє дивовижне враження, навіть якщо ми хотіли б розмістити телевізор в місці, де ми будемо дивитися його з усіх боків на постійній основі.

Samsung The Frame

Ідеальним варіантом для тих, хто задається питанням, який 55-дюймовий телевізор Samsung купити для кухні, є Samsung The Frame. Звичайно, він буде добре працювати не тільки в кухні, але якщо ви плануєте не використовувати його деякий час, ви можете використовувати його для показу робіт різних художників.

Завдяки матовій матриці, яка зводить нанівець більшість відблисків, високій яскравості та магнітній змінній рамці, ми можемо ідеально вписати телевізор в інтер’єр без найменшого побоювання, що він буде виглядати як звичайний телевізор. Samsung The Frame також оснащений Slim Connect Box – рішенням, завдяки якому лише один кабель йде безпосередньо до телевізора. Це дозволяє дуже легко приховати цей кабель, не врізаючись у стіну, і навіть без цього він може бути майже непомітним.

Samsung S95B

Для шанувальників найвищої якості зображення, які задаються питанням, який 55-дюймовий телевізор Samsung купити, виробник підготував модель S95B з матрицею QD-OLED. Це нова технологія на ринку, яка поєднує в собі найбільші переваги QLED і OLED матриць. Завдяки квантовим точкам ми отримуємо яскравіше зображення з більш широким колірним діапазоном. У поєднанні з безмежною контрастністю OLED-матриць ми отримуємо дивовижні візуальні враження від фільмів і серіалів, які дивимося. Телевізор не такий яскравий, як MiniLED моделі, але можливих 1500 ніт цілком достатньо для більшості людей. Інвестуючи в такий телевізор, я обов’язково купую саундбар з сабвуфером, як Samsung HW-Q990B, який доповнить чудову картинку не менш якісним звуком. Це в кінцевому підсумку дасть вам досвід, кращий, ніж у деяких кінотеатрах.

Samsung QN85B

Samsung Q85B є сполучною ланкою між моделями Q80B і QN91B. Телевізор також має 720 зон підсвічування, як і його дорожчий брат, але за яскравістю він знаходиться між ними з показником близько 1000 ніт як в SDR, так і в HDR. Це дозволяє телевізору бути дуже універсальним, особливо в поєднанні з непоганим, але не вражаючим коефіцієнтом контрастності близько 8000:1 при використанні локальних зон затемнення, що не є приголомшливим результатом для більшості користувачів.

Це один з найбільш економічно вигідних варіантів серед 55-дюймових телевізорів Samsung. Однак, телевізор навіть має хороший звук і дуже плавну операційну систему з відносно частими оновленнями. Це також чудовий варіант для того, щоб повісити його на стіну. Для цього, звичайно, потрібно підібрати правильний кронштейн, а також висоту, на якій слід розмістити телевізор.

Samsung QN95B

Флагманська 4K-модель зі стайні Samsung – один з найкрасивіших телевізорів, на мою думку. Він мінімалістичний до болю і має модуль One Connect Pro, в який ми підключаємо всі кабелі. Це значно зменшує кількість кабелів, що ведуть до телевізора, оскільки залишається лише один. Сам модуль можна зручно заховати, наприклад, у тумбу під телевізор і практично не турбуватися про нього.

Якщо ви думаєте, який 55-дюймовий телевізор Samsung купити, то Samsung QN95B – безперечний король з точки зору яскравості. Вона може досягати 3000 ніт, має частоту оновлення 120 Гц і, на додачу до цього, під екраном розташовано близько 800 зон локального підсвічування, які здатні забезпечити неймовірну контрастність, набагато вищу, ніж у більш дешевих моделей зі стайні корейського виробника.

Samsung QN700B

Якщо ви хочете спробувати якість 8K, телевізор Samsung QN700B повинен привернути вашу увагу. Це тому, що це єдиний варіант для перегляду з роздільною здатністю 8K на діагоналі 55 дюймів серед доступних варіантів від Samsung. Він має високоякісне антивідблискове покриття, а також підсвічування MiniLED, яке забезпечує яскравість 2 000 ніт. Це гарантує, що ніяке освітлення не буде перешкодою для цього телевізора. Це ідеальний варіант, якщо ви вирішуєте, який 55-дюймовий телевізор Samsung купити з найвищою яскравістю і якістю зображення. Однак це не найкращий варіант для геймерів або спортивних фанатів, оскільки найдешевший 8K-телевізор має частоту оновлення лише 50 Гц.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.