Схоже, що Apple планує прокачати AirPods Pro

Аналітик Мінґ-Чі Куо повідомляє, що AirPods Pro другого покоління забезпечать роз’ємом USB-C до кінця 2023 року. Масове постачання навушників вже намічено на другий-третій квартал.

Про це повідомляє профільний ресурс MacRumors , посилаючись на твіттер-аккаунт аналітика. Якщо вірити інформації Куо, то на появу роз’єму USB-C в моделях AirPods 2 і 3 чекати не варто.

Ймовірно, аналогічне оновлення з’явиться тільки з виходом четвертої версії AirPods. Наразі нічого не відомо про сумісність кейсів і чи будуть вони продаватися окремо від навушників.

Основною перевагою USB-C є його популярність і практичність. Як і у випадку з Lightning, користувачеві не потрібно думати, яким боком вставляти кабель – роз’єм підтримує двостороннє підключення. Крім того, більшість брендів уже перейшли на “овальний” порт і навіть якщо ви забули дріт удома, запозичити його можна у більшості власників Android-пристроїв. І не варто забувати, що швидкість передачі даних і потужність заряду за “яблучним” кабелем вже давно потребує апгрейда: 480 Мбіт/с і 27 Вт проти максимальних 40 Гбіт/с і 240 Вт на користь USB-C. За такого розкладу впровадження нових роз’ємів у техніку Apple виглядає цілком розумним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.