Який 55-дюймовий телевізор купити. Вибираємо найцікавіші моделі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

55-дюймовий телевізор – що варто вибрати?

Багато хто з нас задається питанням, який 55-дюймовий телевізор купити? Адже це один з найпопулярніших варіантів серед екранів, які ми шукаємо для вітальні. У цьому тексті ми наведемо кілька порад, які допоможуть вам відповісти на питання, який 55-дюймовий телевізор купити. Серед телевізорів з діагоналлю п’ятдесят п’ять дюймів вибір, зрештою, величезний, до того ж у будь-якій кількості, і для багатьох цифр в описах недостатньо, щоб прийняти обґрунтоване рішення. Зрештою, можна задатися питанням: OLED чи QLED? Відповідність розміру телевізора відстані також є важливим фактором, оскільки, можливо, варто подумати про більший екран?

Який 55-дюймовий телевізор купити для світлої вітальні? Hisense U8HQ

Hisense U8HQ – дуже цікава пропозиція, якщо ви вирішуєте, який 55-дюймовий телевізор купити. Він має дуже хорошу і яскраву картинку, тому відмінно впишеться у світлу вітальню. Максимальна яскравість в HDR становить, зрештою, до 1450 ніт. Для SDR-фільмів ми можемо отримати навіть 650-700 ніт, тобто до найсвітлішої кімнати. Завдяки 120 зонам локального підсвічування, він також забезпечує дуже високу контрастність, що робить його дуже універсальним 55-дюймовим телевізором. Він також має дуже хорошу операційну систему VIDAA, на якій ви можете без проблем дивитися потокові сервіси, такі як Disney+ або Netflix. На жаль, HBO Max все ще не доступний на цій платформі.

Крім того, Hisense U8HQ має вбудований саундбар, який працює дуже добре. Проте, можливо, варто було б підключити до неї сабвуфер для подальшого поліпшення звучання. Завдяки наявності матриці 120 Гц ми можемо підключати до телевізора приставки останнього покоління. Через свою яскравість телевізор може споживати більше електроенергії, ніж темні телевізори. Втім, легко перевірити, скільки електроенергії споживає ваш телевізор. Втім, якщо ви переходите від класичної плазми, не хвилюйтеся. Енергоспоживання сучасного 55-дюймового телевізора буде значно нижчим.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Який недорогий 55-дюймовий телевізор купити? TCL C635

TCL C635, з іншого боку, є дешевшою пропозицією, яка є ідеальним варіантом для тих, хто задається питанням, який 55-дюймовий телевізор купити, але має менший бюджет. Звичайно, разом з нижчою ціною приходять і деякі поступки, але це все одно досить непогано. TCL C635 пропонує нам QLED-матрицю і стандартну яскравість близько 320 ніт, що дозволить нам комфортно дивитися фільми ввечері або в темній кімнаті. Він також використовує VA-матрицю з хорошою контрастністю і систему Google TV, яка підтримує Chromecast. Це дозволяє дуже швидко підключити телефон до телевізора. Завдяки низькій яскравості, телевізор також споживає відносно мало енергії.

Який 55-дюймовий телевізор купити для Netflix? Samsung Q80B

Samsung Q80B – ідеальний варіант для тих, хто цікавиться, який 55-дюймовий телевізор купити для потокового перегляду. Це дуже універсальний дизайн, який дуже добре збалансований між серіалами, які можна переглядати. Він буде добре працювати як для щоденних серіалів, так і для перегляду великобюджетних постановок та ігор. Висока яскравість понад 600 ніт дозволить вам без проблем дивитися фільми у світлій кімнаті, але через низьку контрастність він не дуже добре підходить для нічних показів. Моя сім’я часто користується Netflix вдень, і в цьому випадку такий телевізор підійде ідеально.

Вбудована система Tizen має багато доступних додатків, і вона працює дуже плавно і швидко. Варто також згадати, що він має екологічний пульт дистанційного керування, який не потребує заміни батарейок. Його можна заряджати за допомогою сонячної панелі або кабелю USB-C. У мене самого виникла проблема з додатками, і мені довелося перезавантажити телевізор на льоту, але це може бути випадковістю конкретного пристрою.

Який недорогий 55-дюймовий телевізор з OLED-матрицею купити? Philips OLED707

Якщо ви переходите з плазмового телевізора, варто подумати про перехід на OLED-матрицю, оскільки вона забезпечує таку ж високу якість зображення, але споживає набагато менше електроенергії. Розглядаючи, який 55-дюймовий телевізор з OLED-матрицею купити, варто звернути увагу на Philips OLED707. Незважаючи на відносно невелику ціну, він має матрицю 120 Гц, непоганий звук і функцію підсвічування, яка робить телевізор більшим, відкидаючи світло на стіну за телевізором. Це забезпечує дивовижний досвід, хоча в основному в яскравих фільмах або кольоровій анімації.

Телевізор має хорошу яскравість 550 ніт в SDR і близько 670 в HDR, а також Android TV, де ви знайдете всі необхідні додатки, а також легко зможете ділитися екраном зі свого телефону.

Який 55-дюймовий телевізор купити для спальні? LG OLED55A2

Вирішуючи, який 55-дюймовий телевізор купити для спальні, ми повинні звернути увагу на OLED-матриці. Адже зазвичай ми дивимося телевізор у спальні в темряві, а можливість повністю вимкнути органічні пікселі – це найбільша перевага OLED-телевізорів над QLED-телевізорами. Модель, про яку йде мова, є найнижчою в лінійці цього року. Вона має занижену яскравість і частоту оновлення 60 Гц, але має нескінченну контрастність, що чудово підходить для нічного перегляду. Крім того, він має пристойний звук і одну з найцікавіших операційних систем з усіма необхідними додатками. В якості пульта дистанційного керування ми отримуємо чарівний пульт, який має управління рухом замість стрілок, що може бути дуже зручно.

Який дешевий 55-дюймовий телевізор купити для спальні? TCL 55P615

Якщо ж ми рідше дивимося телевізор у спальні і думаємо, який недорогий 55-дюймовий телевізор купити для спальні, варто звернути увагу на TCL. Модель 55P615 – це дуже недорогий телевізор з Android TV, де ми знайдемо всі необхідні для нас додатки. Телевізор, звичайно ж, має 4K матрицю з технологією VA, яка забезпечує гідну контрастність. З 2 ГБ оперативної пам’яті телевізор працює безперебійно для свого бюджету. Яскравість становить близько 250 ніт в HDR, що є стандартним для цього цінового діапазону. Це доповнюється пристойним звуком, який забезпечить дуже приємний нічний перегляд.

Який 55-дюймовий телевізор з хорошим звуком купити? Philips 55OLED907

Якщо ми не хочемо купувати саундбар або аудіосистему, ми, ймовірно, думаємо про те, який 55-дюймовий телевізор купити з хорошим звуком. Раніше ми вже згадували Hisense U8HQ, який також має дуже хорошу якість звуку. Цього разу, однак, ми говоримо про продукт трохи вищого класу – Philips 55OLED907, який є майже топовою моделлю. Він має технологію Ambilight, яка робить телевізор візуально більшим. Ambilight – це система освітлення, яка підлаштовується під зображення, що проектується, і відкидає світло за телевізор. У цій моделі, звісно, використовується чотиристороннє підсвічування, тому вона чудово виглядає на стіні.

Якщо ви плануєте вішати телевізор на стіну, варто заховати кабелі, що також можна зробити без кування. Телевізор також слід повісити на правильній висоті. Для багатьох це може бути неочевидним. Ми також не повинні забути вибрати правильний кронштейн. Буде прикро, якщо дорогий телевізор впаде через погано підібраний настінний кронштейн. З точки зору якості зображення, це майже найкращий телевізор у своєму класі. Він має OLED-матрицю з частотою оновлення 120 Гц, що робить його ідеальним для консолей цього року. Висока яскравість гарантує, що ми зможемо дивитися фільми вдень, а нескінченна контрастність дозволить нам дивитися фільми і вночі.

Який топовий 55-дюймовий телевізор купити? Samsung QE55S95B

Samsung QE55S95B має матрицю QD-OLED, яка є комбінацією QLED і OLED матриць. Вона поєднує в собі їхні найкращі риси та мінімізує недоліки меншої яскравості OLED-технології, а також відсутність абсолютного чорного кольору в QLED-матриці. Телевізор має рівень яскравості до 1 500 ніт в HDR, що є абсолютно чудовим показником. Додайте до цього майже 90% покриття простору REC.2020 і ви отримаєте майже ідеальний телевізор. Однак не варто забувати і про гарний звук, який особисто я б ще покращив. Яка користь від чудової картинки, якщо звук просто хороший? Якщо ми не хочемо інвестувати в домашній кінотеатр, то варто звернути увагу на саундбар Samsung HW-Q990B, який є дуже хорошим рішенням у цьому плані.

Який 55-дюймовий телевізор повісити на стіну? Samsung The Frame

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.