Названо найкращі бездротові навушники з шумозаглушенням на заміну AirPods Pro

Після появи найперших AirPods TWS-навушники просто захлеснули ринок. На тому ж АліЕкспресі можна знайти таку кількість різних моделей на будь-який смак і гаманець, що ніякому підрахунку вони не піддаються. Останнім часом стало модно додавати в такі навушники ще й систему активного шумозаглушення, як в AirPods Pro. Причому деякі виробники примудряються встановлювати її навіть у зовсім дешеві “вуха” вартістю до тисячі гривень. Про якусь більш-менш серйозну якість у такій ситуації говорити не доводиться, але комусь подобається.

Тому, якщо ви хочете насолоджуватися музикою або аудіокнигами в тиші, щоб вас ніщо не відволікало, то вам потрібні TWS-навушники з ANC. Ось тільки переплачувати за AirPods Pro багато користувачів не готові. Ми підібрали для вас кілька крутих моделей бездротових навушників із системою активного шумозаглушення, які можуть легко замінити AirPods Pro і коштують значно дешевше.

Redmi Buds 3 Pro

Оскільки більшість моделей бездротових навушників надихалися саме рішенням від Apple, то і зовнішній вигляд у них часто практично ідентичний. Може трохи змінюватися форма ніжки або кейса, але принципово моделі схожі. Своїм шляхом йде тільки Samsung і в окремих моделях Xiaomi. Наприклад, у Redmi Buds 3 Pro. Це недорогі TWS вушка з системою активного шумозаглушення, які не мають ніжки. Самі навушники повністю розміщується у вусі, і ніяких елементів, що стирчать, у них немає.

З одного боку, це зручно – навіть з-під шапки їх не видно, а з іншого – від цього трохи страждає якість мікрофонів, але в будь-якому разі спокійно поговорити по ним, як через гарнітуру, вийде. У Redmi Buds 3 Pro ви знайдете енергоефективний Bluetooth 5.2, бездротову зарядку, 6 годин безперервного прослуховування музики з увімкненим ANC і ще 28 годин під час зарядки від кейса. Додатково з вухами в комплекті йде цілих чотири насадки, одна з яких вже встановлена на навушники, так що ви зможете підібрати для себе максимально зручну посадку. У Xiaomi вийшли чудові навушники, про які я чув тільки позитивні відгуки користувачів.

Xiaomi Buds 3

Ну а тим, хто хоче, щоб навушники були схожі на AirPods Pro за формою, я рекомендую придивитися до Xiaomi Buds 3. Причому якщо ви оберете білу версію, то здалеку взагалі буде незрозуміло, що у вас у вухах. Головна відмінність їх від навушників Apple – це форма зарядного кейса. Він більш закруглений, і тільки так здалеку можна зрозуміти, що це не AirPods Pro. З точки зору технічних характеристик тут все теж у повному порядку: Bluetooth 5.2, який дає змогу економити заряд акумулятора, система активного шумозаглушення, бездротове заряджання, захист від води IP55 і до 7 годин безперервної роботи від одного заряду та ще 32 години за умови використання кейса.

Відмінні навушники, які вас точно не розчарують. До речі, я б придивився до чорної версії. Виглядає така модель здорово і точно буде вибиватися з одноманітності білих навушників. Ну і якість передачі голосу Xiaomi Buds 3 явно буде трохи кращою, ніж у Redmi Buds 3 Pro, за рахунок мікрофона, розташованого на ніжці.

Realme Buds Air 3

Але ж серед любителів навушників є й такі користувачі, для яких дизайн має таке ж значення, як і технічні характеристики. У такій ситуації я б звернув увагу на Realme Buds Air 3 в соковитому синьому кольорі. Мені така модель чомусь нагадує гоночні автомобілі. Мабуть, дві білі смуги на кейсі роблять свою справу. Можна вибрати і менш помітне забарвлення, але це буде вже не те.

Характеристики тут відповідають зовнішньому вигляду: Bluetooth 5.2, захист від води IPX5, швидка зарядка, 100 хвилин прослуховування музики за 10 хвилин у кейсі, низька затримка звуку в іграх. Загалом, навушники мають усі ключові можливості для такого форм-фактора. До речі, всі TWS з ANC оснащені ще й режимом прозорості, який пропускає абсолютно всі зовнішні звуки. При його використанні може навіть здатися, що у вас у вухах нічого немає і музика грає сама по собі.

Ugreen HiTune X6

Під час вибору навушників не можна забувати і про виробників аксесуарів. Не тільки компанії, що займаються смартфонами, вміють робити такі пристрої. Наприклад, можна придивитися до TWS вух Ugreen HiTune X6. Ви напевно неодноразово чули про Ugreen як про фірму, що випускає різні зарядки і дроти. Але і навушники у них теж виходять непогані. Причому подивіться на їхній зовнішній вигляд. У них спробували поєднати AirPods Pro і Redmi Buds 3 Pro. Частина, яка безпосередньо вставляється у вухо, має такий самий зовнішній вигляд, як у навушників Apple.

А щоб із вуха не стирчала довга ніжка, зробили невеликий овальчик, на якому розмістили мікрофони. Ну і виділяється ще й форма кейса. Його можна поставити на стіл завдяки повністю плоскому дну. Характеристики тут трохи простіші, ніж у попередніх моделях: Bluetooth 5.1, час безперервної роботи 5,5 годин, додаткові 22 години після заряджання в кейсі і система активного шумозаглушення. Для тих, хто хоче що-небудь незвичайне – чудовий варіант, який перекриє всі потреби.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

1 коментар

  1. Основна функція навушників – створювати звук. Тому частотний діапазон, протоколи передачі якісного звуку – найголовніше. Чи працюють навушники з LDAC, наприклад.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я