Apple представила новий iPad і назвала ціну

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У вівторок, 27 березня, в одній зі шкіл Чикаго компанія Apple представила нову версію бюджетного iPad “для навчання”.

Як повідомляє The Verge, новий планшет обладнаний дисплеєм діагоналлю 9,7 дюйма. За словами віце-президента компанії Грега Джозвяка, саме така діагональ планшета є найбільш популярною серед користувачів продуктів компанії.

Пристрій отримав підтримку деяких функцій, доступних на iPad Pro. Зокрема, пристрій підтримує роботу з Apple Pencil, за допомогою якого користувачі зможуть створювати “швидкі примітки”. Варто відзначити, що стилус не буде йти в комплекті з планшетом. На презентації компанія представила стилус Crayon від компанії Logitech, який буде коштує 49 доларів.

Стилус Crayon. Фото: The Verge.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий iPad здатний працювати 10 годин без підзарядки. Він обладнаний основною камерою з роздільною здатністю 8 мегапікселів і працює на базі чіпа А10. Крім того, він захищений за допомогою сканера відбитків пальців Touch ID і підтримує стандарт зв’язку LTE.

“Розітнути жабу, не зашкодивши їй”, – нові додатки доповненої реальності. Фото: The Verge.

Apple також представила нові програми доповненої реальності і анонсувала розширення безкоштовного обсягу iCloud з п’яти до 200 гігабайт для школярів і студентів.

Новий iPad буде доступний школам за ціною 299 доларів, приватні користувачі зможуть придбати планшет за ціною 329 доларів.

Колірна гама нових iPad. Фото: The Verge.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.