Huawei Watch 4 отримають дві унікальні особливості

Дата релізу нового розумного годинника HUAWEI ще не оголошена, але в мережі вже з’явилися перші подробиці про його конструкцію і функціональність. Якщо вірити інсайдерам, відмінними рисами моделі Watch 4 стануть оригінальний матеріал корпусу і підтримка супутникового зв’язку.

За інформацією порталу Gizmochina, гаджет буде оснащений модулем для надсилання текстових повідомлень без використання інтернету або мобільної мережі. Аналогічну можливість нещодавно отримав смартфон Motorola Defy 2, а в перспективі технологія з’явиться і в пристроях інших брендів.

Другою особливістю розумного годинника стане рамка дисплея на основі “матеріалу з цирконію”. Джерело не уточнює його складу, але цирконій зазвичай входить до складу сплавів з алюмінієм, титаном або сталлю для підвищення міцності і стійкості до утворення тріщин. Повідомляється, що годинник буде випускатися в базовій і Pro-версії з кодовими назвами ARC (Arch) і MDS (Medusa) відповідно. Рамка з цирконієм буде доступна тільки в старшій моделі.

Дата презентації та ціна HUAWEI Watch 4 ще не оголошені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.