Який фітнес-браслет купити в 2023 замість Xiaomi Mi Band

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо раптом ви поставите питання, який фітнес-браслет краще вибрати , то напевно отримаєте однозначну відповідь: Xiaomi Mi Band. Безперечно, цей гаджет і справді дуже гарний і довговічний: можна купити навіть старе покоління Mi Band і без проблем носити його в 2023 році. Однак далеко не кожному покупцеві варіант від Xiaomi смакує: когось не влаштовує дисплей, батарея або форма. На щастя, не важко вибрати альтернативу Mi Band , яка не поступатиметься йому і навіть виявиться краще! Знайшли вам хороші фітнес-браслети, які можна впевнено купувати в 2023 році.

Красивий фітнес-браслет

Погодьтеся, Mi Band далеко не найкрасивіший фітнес-браслет? Виглядає він непогано, але йому точно не вистачає елегантності, скажімо, щоб одягнути з вечірнім платтям. Ось хороший аналог – GEOZON Fit Plus . Виглядає він дуже стильно за рахунок закругленої форми та тонкого корпусу. Важить він лише 26 г, тому майже не відчувається на руці.

Geozon – класний фітнес-браслет з гарним дизайном

Браслет має класичний прямокутний, а не овальний екран з високою яскравістю на 1,08 дюйма. Є захист від води за стандартом IP67 та потужна батарея, завдяки якій браслет протягне понад два тижні. У GEOZON Fit Plus усі знайомі функції, серед яких:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Моніторинг сну та серцевого ритму.
  • Відстеження тиску.
  • Підрахунок активності.
  • Відстеження кисню у крові.

Судячи з відгуків, гаджет добре вважає кроки та спалені калорії, але для нього важко знайти ремінці. Загалом, варто розглянути до покупки.

Що купити замість Mi Band 7 Pro

У 2022 році Xiaomi представила відразу два фітнес-браслети, одним з яких виявився Mi Band 7 Pro. Щоправда, на відміну від інших версій, гаджет так і не подешевшав майже через рік — за нього, як і раніше, просять близько 3 тисяч гривень. Нас запитують: що купити замість Mi Band 7 Pro? Відповідаємо: OPPO Band 2 . Він виглядає майже як модель від Xiaomi: у нього великий та яскравий 1,57-дюймовий екран, потужна батарея на 200 мА*год та маса корисних функцій щодо відстеження самопочуття, включаючи рівень кисню в крові та якість сну.

Oppo Band – шикарна заміна Mi Band 7 Pro

OPPO Band 2 має підтримку понад 100 тренувальних режимів, а також захист від води до 5 АТМ. Батарея здатна витримати до 2 тижнів активного використання, а п’ятихвилинної зарядки вистачить на 24 години роботи. Разом з ремінцем фітнес-браслет важить лише 33 грами — менше, ніж звичайний годинник.

Недорогий фітнес-браслет 2023

Незважаючи на те, що Mi Band і так коштує дуже дешево, ви завжди можете знайти вигідніший для себе варіант. Зокрема, рекомендую спробувати ARMOON AK12  недорогий фітнес-браслет із симпатичним дизайном. Він має великий екран на відміну від старих моделей Mi Band — 1,14 дюйма, який легко читається в сонячну погоду. Зовні гаджет більше схожий на GEOZON, тож бюджетну модель у ньому взагалі нічого не видає.

У Armoon можна купити недорогі фітнес-браслети на кожен день

Має потужний акумулятор на 140 мА*год, захищений від води та вміє відстежувати вашу активність. Фішки для спостереження за здоров’ям є, включаючи насичення крові киснем. Одна з головних фішок – можливість використовувати фітнес-браслет як пульт дистанційного керування.

Який фітнес-браслет вибрати у 2023

Один з найсвіжіших гаджетів на даний момент – Amazfit Band 7 . Головна особливість цього гаджета – потужна батарея, якої має вистачити майже на місяць роботи. Зовні він нагадує щось середнє між Mi Band 7 та Mi Band 7 Pro — багато в чому, через 1,47-дюймовий екран. Працює фітнес-браслет на ZeppOS, тому його можна без проблем законнектити з Zepp Life.

Amazfit – один з найкращих фітнес-браслетів на ринку

Іконки промальовані дуже добре, а в меню є повний набір функцій для відстеження самопочуття: сюди вбудовано все, що потрібно, включаючи жіночий календар та датчик стресу. Усі датчики працюють дуже точно, а батарея тримає майже місяць, адже це Amazfit!

Зручний фітнес-браслет – який вибрати

І ще один неочевидний, але гідний варіант – Digma Force A7 . Це простий фітнес-браслет, який підійде будь-кому незалежно, займається людина спортом чи ні. Багато в чому через зовнішній вигляд: браслет виглядає так, ніби являє собою єдиний пристрій разом з ремінцем.

Фітнес-браслет від Digma – непоганий варіант за низькою ціною, якщо не знаєте, що купити

При цьому у Digma Force A7 є все необхідне: вимірює пульс, тиск, калорії та кроки. Існує 9 тренувальних режимів, які можна активувати на 1,14-дюймовому екрані. Фітнес-браслет підтримує повідомлення зі смартфона , які добре видно на дисплеї, та керування музикою. Ідеальний для тих, кому не потрібні зайві функції, як на Mi Band 7.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.