Apple винайшла ремінець-хамелеон для Apple Watch. Ви точно захочете собі такий

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple запатентувала новий ремінець для Apple Watch, забарвлення якого можна змінювати у спеціальному додатку.

У документах описаний ремінець з електрохромними елементами – матеріалом, який може змінювати колір та прозорість під дією слабкого електричного струму. Крім того, у патенті згадується можливість відображення «значків та тексту», а також використання різних кольорів ремінця для позначення повідомлень.

За задумом сам ремінець поділено на три частини, кожну з яких можна міняти окремо. Керувати кольором можна буде із програми прямо з Apple Watch.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найяскравішими прикладами використання електрохромних елементів у повсякденному житті є дзеркала заднього виду автозатемніють в автомобілях і конференц-зали зі скляними стінами, які можуть миттєво перемикатися між прозорим і непрозорим режимами.

Якщо Apple таки втілить цей патент у життя, то користувачам смарт-годин буде достатньо придбати всього один такий ремінець і налаштовувати його забарвлення під будь-який одяг, циферблат або настрій. На жаль, поки неясно, чи вийде у світ цей аксесуар і скільки він коштуватиме.

А ви купили б собі такий ремінець?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.