Найкращі повербанки Xiaomi, які швидко зарядять будь-який смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi випускає багато допоміжних аксесуарів для смартфонів. Бездротові навушники, смарт-годинник та фітнес браслети – речі популярні, але не найнеобхідніші. А ось портативний акумулятор Xiaomi стане у нагоді кожному. Навіть власнику Samsung або HONOR він точно не буде зайвим, оскільки працюють подібні пристрої з будь-якими смартфонами. Крім того, всі моделі зовнішніх зарядок Xiaomi зійдуть і як повербанк у літак: на борт вас пустять із кожної з них. Залишається тільки розібратися, чим вони відрізняються і який портативний акумулятор купити .

Найпопулярніший повербанк Xiaomi

Зовнішній акумулятор Xiaomi Power Bank 3 є найпопулярнішим у виробника. У ньому зійшлося все: дизайн, ємність, швидкість заряджання, кількість портів та ціна. Цей повербанк Xiaomi виконаний у металевому корпусі, що є великою рідкістю для таких пристроїв, а на вибір є білий або темно-синій колір.

Ціна: від 700 грн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Місткість акумулятора становить 10000 мАг, а максимальна потужність зарядки – 22,5 Вт. Це ідеальний повербанк для Айфона , адже Xiaomi Power Bank 3 підтримує швидку зарядку 20 Вт. Ну а смартфони Xiaomi заряджатимуться з потужністю 22,5 або 18 Вт. Портативний акумулятор має чотири порти: 2xUSB-A, 1xUSB-C та 1xMicroUSB. Причому повербанк одночасно здатний заряджати одразу 3 пристрої. Вага цього дива складає 288 грамів.

Зовнішній акумулятор із бездротовою зарядкою

Трохи більше коштуватиме Xiaomi Mi Wireless Power Bank. Важить він менше (240 грамів), але в той же час має аналогічну ємність 10000 мАг, а ще це – повербанк з бездротовою зарядкою. Так що Xiaomi Mi Wireless Power Bank стане чудовим супутником для вашого флагмана.

Ціна: від 1000 грн

Максимальна потужність бездротової зарядки – 10 Вт, а провідний – 22,5 Вт. Повербанк має по одному порту USB-A, USB-C та MicroUSB, але може одночасно заряджати до трьох пристроїв.

Компактний повербанк на 10 000 мАг

Найлегшим повербанком на 10 000 мАг серед продуктів китайського виробника є Xiaomi Mi Power Bank 3 Ultra Compact. Важить він всього 200 грамів, проте у вашому розпорядженні повний набір портів від пари роз’ємів USB-A до USB-C та MicroUSB.

Ціна: від 800 грн

Корпус акумулятора виконаний із пластику, а на вибір доступний лише чорний колір. Компактний повербанк підтримує заряджання потужністю 22,5 Вт. Причому, як на вихід, так і на вхід. Щоб повністю відновити енергію Xiaomi Mi Power Bank 3 Ultra Compact, потрібно 3,5 години. Те саме стосується й інших зовнішніх акумуляторів від Xiaomi зі схожою ємністю.

Швидкий повербанк у компактному корпусі

А це найшвидший повербанк у сьогоднішній добірці. Xiaomi Power Bank Pocket Edition Pro підтримує заряджання потужністю 33 Вт. Цей стандарт дозволяє зарядити смартфон з акумулятором на 5000 мАг від 0 до 100% трохи більше, ніж за годину. Відмінний показник!

Ціна: від 1300 грн

Є і підтримка 20-ватної зарядки для iPhone, але головною перевагою Xiaomi Power Bank Pocket Edition Pro, чия ємність становить 10000 мАг, є компактність. Важить повербанк 212 грамів, а його закруглений корпус легко поміститься у будь-яку кишеню. Недоліків два: глянсове покриття та мала кількість портів (1xUSB-A та 1xUSB-C).

Найменший повербанк Xiaomi

Рекордсменом компактності є Xiaomi Power Bank Mini. Його ємність складає скромні 5000 мАг, проте портативний акумулятор важить 127 грамів. Позиціонується повербанк як жіночий, але, гадаю, його практичність буде корисною незалежно від статі господаря.

Ціна: від 1000 грн

За своїх габаритів компактний повербанк підтримує 20-ватну зарядку Apple iPhone та 18 Вт потужності для інших смартфонів. Мінус очевидний: лише один порт USB-C. Ще можна причепитися до ціни, адже Xiaomi Power Bank Mini дорожче за багато зовнішніх акумуляторів на 10000 мАг.

Зовнішній акумулятор на 20000 мАг

Приблизно стільки ж, скільки і найкомпактніша модель, коштує повербанк Xiaomi на 20000 мАг. Повної ємності акумулятора такої 438-грамової махини вистачить, щоб сім разів зарядити iPhone 8.

Ціна: від 1000 грн

Максимальна потужність зарядки на вхід та вихід становить 18 Вт. А для підключення доступно 4 стандартні порти: 2xUSB-A, 1xUSB-C і 1xMicroUSB. Нічого дивовижного, проте практично і дешево.

Найбільший повербанк Xiaomi

Завершує добірку ще один рекордсмен – найбільший повербанк серед усіх зовнішніх акумуляторів, які випускає Xiaomi. Він важить аж 656 г. По зрозумілих причин основною перевагою моделі є не компактність, а ємність: 30 000 мАг.

Ціна: від 1400 грн

Така річ ідеально підійде людям, які люблять податися в ліс з наметами, або є частими пасажирами поїзда Москва — Владивосток. На вибір доступні всі необхідні порти від USB-C до MicroUSB в загальній кількості чотирьох штук, а максимальна потужність зарядки – 18 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.