Apple знову перенесла презентацію найочікуванішого гаджета 2023 року

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.
Журналіст Bloomberg Марк Гурман поділився інформацією про те, що Apple перенесла анонс своєї першої гарнітури AR/VR із квітня на червень.

Спочатку інсайдери стверджували, що компанія планувала представити гарнітуру AR/VR у середині 2022 року, але на той момент команда інженерів не встигла завершити роботу над продуктом, анонс перенесли на січень 2023 року. Взимку стало відомо, що Apple знову не вкладається в графік і тепер хоче уявити девайс навесні. Тепер очікується, що шолом буде показаний влітку на Всесвітній конференції розробників WWDC 2023.

Реклама

У Bloomberg також вважають, що після анонсу гарнітури на WWDC Apple продовжить роботу над нею, перш ніж гаджет надійде в продаж. Можливо, купити шолом Apple Reality можна буде лише до новорічних свят.

Варто відзначити, що останніми роками Apple часто відсуває терміни виходу деяких продуктів. Наприклад, із роздрібних упаковок перших партій трекерів AirTags стало відомо, що вони були готові до релізу восени 2020 року, але їх випустили лише навесні 2021 року. Аналогічна ситуація сталася і з MacBook Pro, які нещодавно вийшли на M2 Pro/Max, які компанія могла представити ще в листопаді минулого року.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ