Стало відомо про зміни у всіх Apple Watch 2024 року

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Apple у 2024 році планує випустити годинник Watch X, SE та Ultra зі збільшеними екранами. Про це повідомляє портал Macrumors із посиланням на аналітика Девіда Хсі дослідницької компанії Omdia.

Реклама

За даними Хсі, годинник Apple Watch Series X вийдуть у двох розмірах з екранами на 1,89 і 2,04 дюйма, що на 5-10% більше, ніж у актуальних Apple Watch Series 8. Основна відмінність буде стосуватися переходу від закругленого циферблата до плоский дисплей. Причому, як стверджує експерт, назва годинника з приставкою X ще не підтверджена і може в майбутньому змінитись.

Що стосується Apple Watch SE третього покоління Хсі вважає, що пристрій отримає аналогічні актуальній лінійці Series 8 розміри на 41 мм і 45 мм. Він також очікує, що годинник Apple Watch Series 9, який представлять у 2023 році, збереже ті самі розміри, що й попередники. Причому Apple також випустить і оновлені Watch Ultra, екран яких буде збільшений з 1,99 до 2,13 дюйма.

Враховуючи, що до виходу вищезгаданих моделей залишається трохи більше півтора року, інформація про годинник Apple може не підтвердитися.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ