Який розумний годинник купити для Android в 2023 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смарт-годинник вже не перший рік залишається одним із найбажаніших гаджетів. Для когось це просто аксесуар, що підходить до ділового костюма або повсякденного одягу, а для деяких — важливий пристрій, за допомогою якого можна відстежувати самопочуття або просто переглядати повідомлення зі смартфона. Смарт-годинник для Android вибрати набагато простіше, ніж для iOS, так як практично всі моделі підключаються без проблем і мають додаткові можливості для синхронізації. Але який розумний годинник краще купити? Вибрали для вас 5 відмінних моделей, які по-своєму хороші, а ще й продаються зі знижкою.

Хороший смарт-годинник для Android

Pixel Watch від Google офіційно не продаються в Україні (як і смартфони Pixel), але з недавніх пір смарт-годинник з’явився у вітчизняних магазинах. Вони поставляються в одному варіанті – всього на 41 мм: когось цей факт засмутить, але годинник реально виглядає круто і займає не так багато місця на руці. У них вбудований чіп Exynos 9110, 2 Гб оперативної пам’яті та фірмова операційна система Wear OS, що працює дуже спритно за допомогою простих і зрозумілих жестів.

Годинник Google вміє відстежувати активність, тренування (цілих 40 видів), ЕКГ та сон. Багато хто відзначає, що Pixel Watch досить точно вимірюють пульс – це ставить їх на один щабель з Apple Watch, що вже похвально! При цьому батареї вистачає лише на добу, але за допомогою оптимізації можна збільшити цей час ще на третину. Зараз Pixel Watch вже продаються зі знижкою – забирайте їх за посиланням!

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Який годинник Samsung вибрати

Якщо вам подобається форм-фактор попереднього годинника, але ви хочете більш перевірений варіант, рекомендую Samsung Galaxy Watch Active 4! Варіант з циферблатом на 44 мм зараз коштує дуже дешево і точно вам сподобається: у нього вбудований 1,4-дюймовий AMOLED-екран, двоядерний Exynos W920 та 1,5 Гб оперативної пам’яті. Зручний годинник від Samsung також працює на Wear OS, але інтерфейс злегка перероблений під Tizen – це робить його кращим.

Головна фішка – безліч різних датчиків, виміри з яких дуже точні (це підтверджують навіть лікарі ). Батареї на 361 мА * год має вистачити мінімум на 40 годин – цього години Samsung помітно крутіше Apple Watch. Galaxy Watch 4 подешевшали – є шанс купити модель 2021 дуже дешево, отримавши бонусом ще й бали Плюсу!

Смарт-годинник Xiaomi — які вибрати

Крім фітнес-браслетів у Xiaomi повний порядок ще й з годинником: модель Watch S1 Active – одна з найкращих у компанії! Наручний пристрій має такий же круглий дизайн та кілька кнопок на корпусі, що робить практично невідмінними від звичайних. Це недорогий годинник з AMOLED-екраном на 1,43 дюйми, тому ви побачите всі елементи навіть при яскравому сонці. 117 режимів тренувань дозволяють відстежувати активність навіть у незвичайних видах спорту.

Крім дуже точного пульсометра, є вбудований датчик кисню в крові, GPS, мікрофон і динамік для відповідей на дзвінки. Акумулятора на 470 мА * год вистачить на пару днів активного використання, а якщо не синхронізувати годинник зі смартфоном ще довше. Забирайте Xiaomi Watch S1 Active зі знижкою зараз!

Недорогий годинник з потужним акумулятором

Багато хто помилково вважає, що смарт-годинник повинен коштувати дорого, тому що від цього залежить їх якість. Звичайно ж, це не так: можна купити недорогий годинник, який прослужить вам довго. Наприклад, Amazfit GTS 4 mini – компактний гаджет з 1,65-дюймовим екраном.

Зовні годинник схожий на Apple Watch і це їхня перевага поряд з потужним акумулятором, якого вистачить аж на 2 тижні роботи без підзарядки. У режимі енергозбереження годинник Amazfit може взагалі пропрацювати до 45 днів, якщо не будете постійно вимірювати пульс. В іншому начинка знайома.

  • 120 видів тренувань.
  • Вбудований GPS модуль.
  • Захист від води до 5 АТМ.
  • Датчик стресу, моніторингу сну, жіночий календар.

Працює годинник під керуванням Zepp OS, до якого ви дуже швидко звикнете. Забирайте недорогий смарт-годинник Amazfit за посиланням нижче, поки не розібрали!

Хороший смарт-годинник до 5000 гривень

Втім, якщо вам потрібен простіше і дешевше варіант, тобто і такий: рекомендую недорогі POCO Watch – це відмінний пристрій на кожен день за низькою ціною. Годинник має компактний AMOLED-екран на 1,6 дюйма та відомий прямокутний дизайн. Незважаючи на ціну, POCO Watch мають ті ж функції, що й попередні варіанти, включаючи рівень насичення крові киснем, пульсометр та моніторинг сну.

У POCO Watch вбудовано понад 100 режимів тренувань , до яких навіть входить йога. Акумулятора на 225 мА*год вистачить на 14 днів, а Bluetooth 5.0 забезпечить швидке підключення до смартфону. Важить POCO Watch всього 31 г – ви їх взагалі не помітите на своїй руці!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.