Які Apple Watch брати у 2023 році. Топ-3 варіанти

Можна вибрати практично під будь-який бюджет

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зараз на ринку існує безліч відмінних смарт-годин від різних виробників – починаючи від Huami і закінчуючи Samsung. Ніхто не сперечається, що вони реально круті за співвідношенням цін і характеристик, але зі зрозумілих причин у парі з iPhone найрозумніше використовувати Apple Watch.

По-перше, дякую всім екосистемним фішкам. По-друге, годинник на базі watchOS реально довго підтримується. По-третє, «вотчі» — просто збалансований та надійний варіант для спортсменів. Головне – не промахнутися і вибрати більш-менш нормальну модель, а не якесь старе на зразок AW3.

Є три моделі, які можна сміливо вистачати зараз. Важливо: всі ціни вказані на момент публікації нотатки:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

1. Apple Watch SE 2 

Годинник першого покоління був відмінним і реально затребуваним. Не дивно, що Apple до пуття нічого не змінила в другій ітерації — навіщо, якщо все і так добре працює? SE 2 також має все, що потрібно: яскравий OLED-дисплей, потужне залізо, захист від води і 32 гіга пам’яті.

Головне, що ціна адекватна. На КТС смарт-годинник можна взяти за 13 699 грн.

2. Apple Watch Series 8

Є все ті ж функції, що і у SE, але не забули і про додаткові переваги на зразок можливості виміру Sp02, зняття ЕКГ та включення Always-On-Display. На Фокстрот такий пристрій продається мінімум за 20 999 грн.

3. Apple Watch Ultra

Королівська версія для екстремального спорту, яка стоїть як iPhone 14. За такі гроші ви отримуєте девайс з титановим корпусом, величезним екраном з піковим рівнем яскравості до 2000 ніт, захистом за військовим стандартом, дводіапазонним GPS та функцією вимірювання та автономністю до 60 годин використання. Цінник – близько 39 999 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.