Найкращий планшет 2023 року: планшети від Apple, Samsung та інших виробників

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Планшети можна використовувати в школі, на роботі чи вдома. Незалежно від того, чи ви перевіряєте електронну пошту, керуєте фінансами, перевіряєте свої художні навички або дивіться відео, планшет може робити все це.

Почнемо з Apple, яка оновила всю лінійку iPad у 2022 році. Поряд із швидшими процесорами у всіх останніх моделях Apple представила iPad 10-го покоління із абсолютно новим дизайном. Однак оновлений зовнішній вигляд і функції коштують дорожче, тому Apple, як і раніше, продає iPad дев’ятого покоління як найменш дорогий варіант.

В іншому місці рейтингу Best Tablet Land восени 2022 року Microsoft представила нову модель Surface Pro 9. Тим часом планшети Android доступні в широкому діапазоні розмірів і цін: від недорогих планшетів до топових моделей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Який планшет – найкращий?

iPad дев’ятого покоління 2021 року – найкращий планшет, який ми продовжуємо рекомендувати, незважаючи на наявність новіших моделей iPad. Це в основному через його характеристики та розумну ціну. Однак, якщо ви виберете iPad, ми настійно рекомендуємо вам ознайомитися з усією лінійкою iPad, тому що для ваших потреб може знайтися найкращий варіант.

Нижче наведено інші варіанти найкращих планшетів 2023 року. Всі пропонують способи отримання популярних програм, але ви повинні переконатися, що ваші обов’язкові програми доступні на пристрої перед.

Apple iPad (10,2 дюйма, 9-е поколение, 2021 г.)

Найдоступніший iPad

iPad початкового рівня цінується за його доступність. Минулорічна модель початкового рівня дешевше, ніж новий iPad 10-го покоління, і як і раніше дуже функціональна: його старий чіп A13 і оснащений зарядним пристроєм Lightning дизайн домашньої кнопки Touch ID виглядають дещо застарілими, але працюють нормально. Розмір екрану цього iPad ідеально підходить для повсякденної роботи та розваг, є фронтальна камера Center Stage з автоматичним масштабуванням, і на відміну від iPad 10-го покоління, для роботи Apple Pencil першого покоління не потрібен ключ. Він, як і раніше, сумісний з рядом чохлів для клавіатури.

iPad Pro 2022

Найкраще для креативників

Оновлення Apple iPad Pro 2022 додало більш потужний чіп M2, швидший Wi-Fi 6E і додаткову можливість підключення 5G, а також нову функцію «зависання» Pencil 2, яка активує дисплей, коли стілус знаходиться на близькій відстані. Однак не багато програм використовують переваги наведення, а решта дизайну цього iPad така ж, як і у попередньої моделі. Лінійка iPad Pro, як і раніше, є єдиною моделлю з більш швидкими дисплеями зі змінною частотою оновлення 120 Гц, покращеним дисплеєм Mini LED HDR на 12,9-дюймової моделі, Face ID та лідарними камерами з визначенням глибини, а також швидшим портом Thunderbolt 4. Якщо вас не бентежить, що фронтальна камера не орієнтована на альбомну орієнтацію, як у iPad 10-го покоління – і у вас є гроші – це найсучасніша модель.

Samsung Galaxy Tab S8 Plus

Лучший Android-планшет премиум-класса

Galaxy Tab S8 Plus, насправді, є Android-еквівалентом Apple iPad Pro. Інтерфейс Samsung DeX дає йому перевагу у продуктивності, якщо ви шукаєте більш схоже на ноутбук відчуття від планшета. Він побудований на гарному 12,4-дюймовому дисплеї Super AMOLED з роздільною здатністю 2800 x 1752 пікселів та частотою оновлення 120 Гц для більш плавного зображення. Samsung також включає один зі своїх чудових стілусів S Pen, так що ви готові почати робити нариси та нотатки прямо з коробки. Планшет також можна використовувати як бездротовий дисплей, щоб ви могли розширити простір екрану вашого ноутбука з Windows, де б ви не знаходилися.

Apple iPad Mini (2021)

Дорогий, але найкращий компактний планшет

Цього року Apple оновила iPad Mini із процесором A15, який швидше, ніж A14 у iPad Air. Тепер, коли 10,2-дюймова модель наздогнала (майже) її за характеристиками, важко прийняти той факт, що ця менша 8,3-дюймова модель має вищу ціну. Деяким людям подобається ця модель як компактніший і легкий мобільний пристрій, який добре підходить для читання електронних книг.

Microsoft Surface Pro 9

Найкраще для продуктивності

Незважаючи на те, що існує кілька наслідувачів, Surface Pro, як і раніше, пропонує кращий знімний ПК «два в одному». Версія 2022 року переходить з процесора Intel 11-го покоління на новий процесор 12-го покоління і переходить на швидший тип оперативної пам’яті. Існує також версія 5G, яка перемикається з Intel на чіп на базі Microsoft/Qualcomm ARM для швидкого мобільного бездротового зв’язку з тривалим часом автономної роботи. На жаль, якщо ви не отримаєте комплект, клавіатура та активне перо, як і раніше, є окремими покупками. Крім того, Surface Pro 8 все ще актуальний, і його варто розглянути, особливо тому, що він коштує дешевше.

Lenovo Chromebook Duet 3

Доступний планшет Chromebook

Lenovo Chromebook Duet 3 – це приголомшливий маленький 11-дюймовий планшет ChromeOS зі знімною клавіатурою та тачпадом. Це хороший вибір, якщо ви шукаєте недорогий ультрапортативний пристрій, щоб виконувати роботу на ходу, малювати або робити нотатки або робити прості речі, такі як перевірка електронної пошти, перегляд веб-сторінок, ігри, читання та потокове відео.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.