Apple готує Watch X. Що це за годинник

У мережі з’явився новий інсайд про майбутні плани Apple щодо свого смарт-годинника. Зважаючи на все, вони повторять долю iPhone.

Французький інсайдерський портал iPhoneSaft повідомив цікаві подробиці про майбутні Apple Watch, які можуть вийти вже в 2023 році. Інформація отримана від постачальника Luxshare, що знаходиться в ланцюжку Apple. Згідно з цим інсайдом, команда Apple не випускатиме Watch 9, перескочивши цей номер через погане повір’я, пов’язане з цифрою 9 і поширене в Китаї.

Подібні міркування вже неодноразово впливали на технологічні гіганти. Наприклад, Microsoft перейшла з Windows 8.1 відразу на Windows 10, минаючи дев’яту версію. Також можна згадати iPhone X, який вийшов одночасно з iPhone 8, причому дев’ятої моделі Apple так і не випустила.

За даними Luxshare, у 2023 році “яблучна” компанія випустить Apple Watch X (10). Працюватимуть вони на watchOS 10 – це виглядає красиво, і, швидше за все, Apple захоче скористатися цим збігом. 

Що стосується подробиць про сам годинник, то поки його досить мало. Швидше за все, Apple Watch X отримають microLED-дисплей та датчик рівня цукру в крові. Інсайдер припускає, що Apple змінить дизайн Watch X заради того, щоб годинник відрізнявся від попередніх моделей — та й великий редизайн iPhone X свого часу теж натякає на це.

Повідомляється, що Apple Watch X можуть нарешті отримати плоский дисплей і той самий дизайн із плоскими гранями, про який чутки ходять уже давно. Можливо, цей пристрій буде схожий на Watch Ultra, тільки менший у розмірах. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.