Apple готує повністю перероблений iPad зі скла

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний аналітик Марк Гурман із Bloomberg розповів, що варто чекати від Apple у найближчому майбутньому. Раніше він оголосив, що весняної презентації Apple не буде. Тепер з’явилися нові подробиці про iPad Pro.

Що представлять

2023 року на ринку iPad серйозних змін не буде. Традиційно вийде базовий iPad, mini-, Air- та Pro-версії. Все, що в них зміниться, — нові процесори.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2024 підготував для фанатів Apple цікавіші новинки. За даними джерела, у компанії готують масштабний редизайн iPad Pro. Перша зміна: задня кришка планшета буде виготовлена ​​зі скла. Також у девайса з’явиться підтримка магнітів MagSafe.

Друге нововведення: iPad вперше отримає OLED-екран. Глибока передача чорного кольору та підвищена частота оновлення зроблять дисплеї «яблучних» планшетів найкращими за всю історію Apple. До масштабного редизайну також можна приписати відмову від «гострих» граней на користь закруглених, як це очікується в iPhone 15. Підтвердженої інформації про останній поки що немає.

Після редизайну iPad Pro очікуються зміни і в базових версіях планшета, але це станеться пізніше.

Що робити нинішнім власникам iPad

Користувачі планшетів до 2018-2019 років можуть спокійно насолоджуватися своїми девайсами ще кілька років. Поки що варто почекати, коли Apple випустить по-справжньому щось нове. Тільки після презентації 2024 варто думати про придбання нових iPad.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.