ТОП-10 планшетів 2022 року – найпопулярніші моделі

Які планшети вважаються найкращими на сьогоднішній день? Отримати відповідь на це запитання допоможуть відгуки реальних покупців. Нижче наведено рейтинг, який містить найпопулярніші планшети 2022 року з оцінкою 4.4-4.9 з 5 на думку реальних користувачів.

1. Xiaomi Pad 5 (2021)

Xiaomi Pad 5 – мультимедійний планшет з великим екраном. Діагональ дисплея, створеного за технологією S-IPS і підтримує HDR10, становить 11 дюймів, а роздільна здатність – 2560 х 1600 пікселів. Він відмінно підходить для ігор та перегляду фільмів. Восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 860 та 6 Гб оперативної пам’яті допоможуть впоратися навіть із складними завданнями. Планшет оснащений чотирма стереодинаміками за допомогою Dolby Atmos. Оцініть потужний і чистий, збалансований об’ємний звук.

2. Apple iPad Air 2022

Чудовий екран Liquid Retina 10,9 дюйма. Інноваційний чіп Apple M1 забезпечує більш високу продуктивність, перетворюючи Ipad Air на потужний інструмент для творчості та мобільних ігор. Технологія Touch ID, передові камери, надшвидкісний бездротовий зв’язок, роз’єм USB-C, а також підтримка клавіатури Magic Keyboard і Apple Pencil (2-го покоління).

3. Samsung Galaxy Tab A8 (2021)

Великий екран – безмежні можливості. Завдяки тонким рамкам (10.2 мм) планшета Galaxy Tab A8 ви зможете повністю поринути у те, що відбувається на великому 10.5 дюймовому екрані. Насолоджуйтесь улюбленими фільмами та контентом разом з Galaxy Tab A8, відкриваючи для себе новий дивовижний світ.

Восьмиядерний процесор відмінно витримує найважчі навантаження без втрат потужності та заряду акумулятора. Зберігайте більше улюбленого контенту на карті пам’яті microSD до 1ТБ, а завдяки ємній батареї 7,040 мА∙год і підтримці швидкого заряджання 15Вт можна точно не турбуватися, що планшет розрядиться в невідповідний момент.

Робіть більше завдяки багатовіконному режиму Samsung. На планшеті Galaxy Tab A8 ви можете розділити екран навпіл і робити дві справи одночасно. Ви також можете підлаштовувати вікно за розміром у міру необхідності, перетягувати файли або сповіщення.

4. Xiaomi Redmi Pad

Xiaomi Redmi Pad – це універсальний інструмент для роботи та розваг. Цей мобільний та портативний планшет на базі передового процесора Media Tec Helio G99 дозволить вам не обмежувати своє спілкування та творчий потенціал, де б ви не знаходилися. 10.61-дюймовий 2К дисплей з покращеними контрастністю та яскравістю, підтримка Dolby Atmos, акумулятор, що забезпечує до 21 години перегляду відео – Xiaomi повністю готовий до сучасного ритму життя.

5. Apple iPad Pro 11 2022

Apple iPad Pro 11, 512 ГБ, 5G (2022 р.) поступається своєму попереднику з покращеним екраном та продуктивністю. Замість процесора M1 тепер використовується M2, який працює ще краще. Різниця з останнім Pro дійсно помітна лише у крайніх випадках чи тесті. Дисплей Liquid Retina покращився, зокрема, з погляду контрастності, різкості, насичених кольорів і пропонує частоту 120 Гц. Оснащення практично ідентичне з USB-C, Face ID, камерами від хороших до дуже хороших, чотирма стереодинаміками та мобільним зв’язком 5G. Apple Pen і клавіатура цього разу також не включені, незважаючи на чотиризначну стартову ціну.

6. Apple iPad 10.9 2022

Абсолютно новий iPad яскраво переосмислений, щоб зробити його більш функціональним, інтуїтивно зрозумілим та ще більш захоплюючим. Завдяки новому повноекранному дизайну, 10,9‑дюймовому дисплею Liquid Retina та чотирьом чудовим кольорам iPad надає потужний спосіб робити щось, творити та залишатися на зв’язку.1 Додайте необхідні аксесуари, розроблені спеціально для iPad, та насолоджуйтесь безмежною універсальністю для всього, що ви любите робити.

7. Apple iPad Pro 12.9 2022

Apple iPad Pro 12.9 – це якісно інший рівень серед планшетів. Екран діагоналлю 12.9 дюймів не тільки дає максимум корисної площі для втілення задумів користувача, але й відрізняється сучасною технологією mini-LED. Додайте сюди фірмову клавіатуру-підставку зі стілусом і планшет перетворюється на справжній ноутбук на базі потужного процесора Apple M2. Щоправда, всі ці переваги мають свою ціну – у разі нової моделі 2022 року, підвищену.

8. Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 SM-P619 (2022)

Великий екран, тонкі рамки, перо S Pen та сучасний процесор – все це Samsung Galaxy Tab S6 Lite. Екран 10.4 дюйма виконаний за TFT-технологією, роздільна здатність 2000×1200, відмінні кольори з високою яскравістю та контрастом. Продуктивний восьмиядерний Exynos 9611, 4 ГБ ОЗП. Відмінний звук забезпечують стереодинаміки AKG та технологія Dolby Atmos. Є слот для карток пам’яті MicroSD об’ємом до 1 ТБ. Акумулятор 7040 мАг забезпечує роботу без підзарядки до 13 годин! Wi-Fi та LTE, GPS+ГЛОНАСС, Bluetooth.

9. Samsung Galaxy Tab S7 FE 12.4″ SM-T733 (2021)

Ціліснометалевий корпус з мінімальним виступом блоку основної камери виглядає просто і вишукано, а завдяки тонкому форм-фактору тримати планшет дуже зручно.

Стереодинаміки з підтримкою технології Dolby Atmos створюють захоплюючий об’ємний звук, щоб ви опинилися в центрі того, що відбувається.

10. Blackview TAB 13 (2022)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.