Lenovo випустила дуже дивний ноутбук з кришкою, що обертається, і двома сенсорними екранами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
У рамках виставки CES 2023 китайський виробник гаджетів Lenovo представив унікальний і одночасно дивний ноутбук ThinkBook Plus Twist з двома екранами на панелі, що обертається.

ThinkBook Plus Twist отримав 13,3-дюймовий сенсорний OLED-дисплей з роздільною здатністю Full HD+, базовою частотою оновлення 60 Гц і 100% охопленням кольорової гамою DCI-P3. Цього цілком достатньо для обробки фотографій чи монтажу відеороликів. Крім цього, девайс оснащений додатковим 12-дюймовим сенсорним екраном на електронному чорнилі (e-ink) зі скромною частотою оновлення 12 Гц. Його можна використовувати лише для менш інтенсивних графічних завдань, таких як читання електронних книг.

Унікальність пристрою полягає в тому, що користувач може вибрати, який екран буде зовні: “чорнильний” для читання книг або OLED для використання ноутбука як планшет.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ


Під капотом розташовані процесор Intel 13 покоління, оперативна пам’ять DDR5 об’ємом 16 ГБ і твердотільний накопичувач ємністю 1 ТБ. Важить ноутбук всього 1,35 кг при товщині 17,7 мм.

На корпусі розташовані два порти USB-C і 3,5 мм роз’єм для навушників, а за автономність відповідає батарея ємністю 56 Втч. Серед інших особливостей – комплектний стілус.

Lenovo ThinkBook Plus Twist надійде у продаж у червні за ціною $1649.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.