Samsung обіцяє вивести у 2023 році на ринок 50, 63, 76, 89-дюймові microLED-телевізори

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Невже microLED нарешті з’явиться у 2023 році? Компанія Samsung шість років поспіль анонсувала на виставці CES телевізори з технологією microLED і цього року вона повідомляє нам, що очікуються телевізори з технологією microLED діагоналлю від 50 дюймів.

Ми сподіваємось, що це станеться. Було б чудово мати третю технологію самовипромінюючих дисплеїв для телевізорів на додаток до WOLED та QD-OLED.

Точні характеристики не будуть відомі до тих пір, поки ми не побачимо номер моделі та дату запуску, але ось що Samsung Electronics сказала на CES 2023:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

– “У лінійці MICRO LED 2023 представлені нові моделі від 50 до 140 дюймів, щоб надати споживачам широкий вибір варіантів для неперевершеної якості зображення та вражень від картинки. Завдяки своїй модульній природі MICRO LED не обмежений формою, співвідношенням та розміром, що робить його повністю Крім того, він поставляється без обідків, тому незалежно від конфігурації кордон між екраном і реальним життям не має меж”, – заявили в Samsung.

Компанія додала, що у 2023 році microLED лінійка пропонуватиметься з діагоналлю 50, 63, 76, 89, 101, 114 та 140 дюймів. Samsung не надала подробиць про дозвіл.

Щоб було зрозуміло, microLED відрізняється від miniLED підсвічування, яке використовується в багатьох сучасних РК-телевізорах. У microLED немає РК-панелі, а кожен із мільйонів крихітних пікселів microLED генерує своє власне світло та колір – як OLED. Це так звана технологія самовипромінюючих дисплеїв.

А ось що Samsung розповів про 76-дюймовий microLED:

– “В той час як багато телевізійних інновацій пов’язані зі збільшенням розміру або швидкості роботи дисплеїв, 76-дюймовий Micro LED CX (поряд з нашим 110-дюймовим Micro LED) заново визначає поняття “сучасність” для телевізорів. Samsung зменшив технології, представлені в проривному і відзначеному нагородами дисплеї – The Wall, щоб створити найменший і доступний у світі екран Micro LED, завдяки неперевершеним характеристикам екрану та передовим технологіям, Micro LED CX віщує більш яскраве та розкішне майбутнє для споживчих телевізорів. Змінна частота оновлення 240 Гц і час відгуку 2 наносекунди роблять 76-дюймовий екран Micro LED CX золотим стандартом якості зображення, незалежно від того, що ви дивитеся або у що граєте.Це також перший Micro LED телевізор Samsung, який не потребує професійної установки, який вражає глядачів співвідношенням екрана до корпусу на 99,9%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.