Categories: Ґаджети

Xiaomi Huami Amazfit Cor – шикарний смарт-браслет, який став приголомшливою заміною Mi Band 3

Share

Китайська корпорація Xiaomi настільки велика, що у неї є кілька дочірніх компаній, під брендами яких випускається цікава продукція. Найчастіше вони створюють наскільки круті гаджети за низькою ціною, що виникає велике здивування. Поки весь світ чекає фітнес-трекер Mi Band 3, ви вирішили розповісти про шикарний смарт-браслет під назвою Xiaomi Huami Amazfit Cor, який став його приголомшливою заміною.

Спортивний браслет Xiaomi Huami Amazfit Cor – це дійсно дивовижний пристрій, який можна купити за вкрай скромною ціною. Його продають приблизно за 1 200 гривень. Гаджет оснащений кольоровим сенсорним 1,23-дюймовим OLED-екраном з роздільною здатністю 160 на 80 пікселів і з захисним склом Corning Gorilla Glass 3, покритим олеофобним покриттям (проти відбитків пальців), а також акумуляторною батареєю ємністю 170 мАг, якої вистачає на 12-15 днів автономної роботи при щоденному безперервному використанні.

Хоч на фотографіях і може здатися, що спортивний трекер Xiaomi Huami Amazfit Cor володіє незнімним ремінцем, однак насправді це не так. Його можна зняти буквально за кілька секунд, щоб замінити будь-який інший. Підзарядка цієї приголомшливої ​​заміни Xiaomi Mi Band 3 відбувається за допомогою магнітного зарядного пристрою – це дуже зручно і ефективно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Даний трекер, який в глобальній версії надійшов у продаж в березні нинішнього року, має безліч датчиків і сенсорів, які дозволяють йому з високою точністю рахувати кількість зроблених кроків, пройдену відстань, витрачені калорії і пульс. Є підтримка будильника за допомогою приємної вібрації. Все управління Huami Amazfit Cor здійснюється за допомогою його кольорового екрану, який є сенсорним. Крім того, можна використовувати смартфон, завантаживши спеціальну програму Mi Fit з магазинів App Store (iOS) і Google Play (Android).

На екрані браслета може відображатися різна інформація – час, погода, текст вхідних повідомлень, а також багато інших даних, в тому числі дата і кількість зроблених кроків. Корпус Xiaomi Huami Amazfit Cor виготовлений зі сталі, що в сукупності з водозахистом за стандартом IP68 дозволяє занурюватися з трекером під воду на глибину до 50 метрів навіть на кілька годин, прямо як годинник Apple Watch Series 3 і Samsung Gear S3.

Цей приголомшливий браслет, який є чудовою заміною Xiaomi Mi Band 3. Новинка повністю виправдовує всю свою вартість. Прямо зараз всі охочі можуть придбати шикарний трекер Xiaomi Huami Amazfit Cor за низькою ціною з доставкою в Україну. Зробити це можна тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Анонсовано оновлення класичного Nokia 3210

    Компанія HMD Global підтвердила вихід поновлення класичної моделі кнопкового телефону Nokia 3210. Свіжу версію пристрою…

    29.04.2024

    Названо смартфони Samsung які більше не оновлюватимуться – список

    Samsung позбавляє підтримки майже 50 моделей Galaxy Видання Gizmochina опублікувало список смартфонів, які не будуть…

    29.04.2024

    Названі головні нововведення та особливості iOS 18

    Аналітик Bloomberg Марк Гурман опублікував новий інсайдерський звіт, присвячений прошивці iOS 18, що готується до…

    29.04.2024

    Топ-2 помилки, які непомітно знищують батарею смартфона

    Щодня, використовуючи свої мобільні телефони для виконання різних завдань, здійснення дзвінків або просто читання новин,…

    29.04.2024

    Свідома диверсія: месенджер Telegram заблокував чат-боти СБУ, ГУР та Мінцифри для повідомлень про ворога

    Месенджер Telegram, який належить Павлу Дурову, ввечері 28 квітня несподівано та без попереджень заблокував низку…

    29.04.2024

    В iOS 18 Apple кардинально змінить всі вбудовані програми

    Інсайдер і журналіст Bloomberg Марк Гурман поділився інформацією про кілька серйозних змін у iOS 18,…

    29.04.2024