Представлена ​​неймовірно крута геймерська клавіатура – з вбудованим екраном, процесором та відеочіпом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Finalmouse представила механічну клавіатуру Centerpiece. У неї вбудований власний процесор і відеочіп, а зображення під кнопками виводиться за допомогою ігрового движка Unreal Engine 5.

Теми оформлення для цієї клавіатури можна брати у фірмовому додатку The Freethinker Portal, який буде викладено у магазині Steam. Деякі безкоштовні, але є й такі, що продаються за гроші. Теми різноманітні, навіть інтерактивні, які змінюють зображення залежно від натискань на кнопки. Дизайнери та розробники зможуть заробляти на продажі цих тем.

У клавіатури компактні габарити (приблизно 65% від повнорозмірного формату) корпус виконаний з алюмінію, а підключення до комп’ютера здійснюється через порт USB Type-C. Бездротове з’єднання не передбачене.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У клавіатурі Centerpiece використовуються низькопрофільні кнопки стандарту Cherry MX, випущені компанією Gateron. Кнопки є повністю прозорими, тому крізь них дуже добре видно зображення. Огляду не заважають навіть символи, хоча вони є і вдруковані на бічних гранях кнопок. У пам’яті клавіатури може зберігатись до трьох тем оформлення, перемикання між ними здійснюється за допомогою спеціальних кнопок.

Finalmouse почне продавати цю клавіатуру в першому кварталі 2023 за ціною 349 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.