Розумний годинник Apple Watch: який вибрати для себе у 2022 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple Watch – ідеальний вибір, якщо потрібно знайти модель під свою руку та стиль. Але при виборі виникає безліч питань, адже існують не лише новинки, а й старі моделі. Всі вони мають попит і популярність. За допомогою Apple Watch можна відстежувати показники організму та розширювати можливості свого iPhone.

Вибираємо оптимальну модель Apple Watch у 2022 році. У добірці будуть не тільки новинки ринку, а й більш ранні моделі.

Apple Watch SE

Ціна: 10 999 грн.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серія 2022 року відрізняється універсальним функціоналом та дизайном. По суті, компанія випустила гібридний годинник, де добре поєднується звичний дизайн і нові фішки серії Apple Watch Series 8. Більш того, новинка отримала всі оновлені функції і досі залишається в тренді за рахунок широкого функціоналу. Завжди можна стежити за біометричними показниками. Серія Apple Watch SE – ідеальний варіант, якщо ви не хочете витрачати гроші на яскравіший дисплей Series 8.

Apple Watch 8

Ціна: 16 999 грн.

На сьогодні Apple Watch 8 є найкращим рішенням для любителів смарт-годин та техніки від американського марення. Модель отримала більш яскравий та широкий екран, а також відмінний дизайн, який ідеально виглядає на чоловічій та жіночій руці. Розробники додали новий датчик, який зчитує температуру шкіри. Новинку навчили стежити за циклами та фертильністю, а ще розраховувати стан сну та багато іншого.

На замітку. У серії Apple Watch 8 з’явився режим енергозбереження, що дає змогу збільшувати режим роботи до 36 годин.

Apple Watch Series 8 Hermes

Series 8 Hermes створена для справжніх поціновувачів, коли вирішують не гроші чи технології, а чудовий дизайн. Фактично цей смарт-годинник отримав аналогічну Series 8 начинку, але розробники використовували хай-тек стиль, додали унікальні циферблати та шкіряні ремінці. До речі, останні виконані вручну, що додає розкоші виробу. Коштують годинники дорожче, але за стиль треба платити.

Apple Watch Ultra

Ціна: 39 999 грн.

Смарт-годинник для справжніх екстремалів та професійних спортсменів. Apple Watch Ultra отримали титановий корпус та великий дисплей, закритий сапфіровим склом. З цим годинником можна занурюватися на глибину до 40 метрів і не бояться жодного бруду. Проте чимось доведеться пожертвувати. У цьому випадку йдеться про габарити. Модель вийшла великою та громіздкою, тому навряд чи підійде для жіночої руки.

Також рекомендуємо розглянути бюджетну модель Apple Watch Series 3. Смарт-годинник хоч і відрізняється функціоналом, але досі отримує оновлення. Найкраще рішення для тих, хто не готовий платити великі гроші.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.