Apple Watch Series 9: чутки, офіційна ціна та дата виходу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Велике оновлення Apple Watch та дата виходу Series 9! Незабаром з’явиться годинник Apple Watch Series 9. Буде розглянуто функції, можливості та вартість нової моделі. Потім ми обговоримо дату її виходу. Будь ласка, продовжуйте читати, якщо ви хочете придбати нові Apple Watch. Нарешті, власники Apple Watch повинні вибрати відповідний пристрій. До офіційного анонсу ви можете ознайомитися з новою моделлю Apple Watch Series 9. Якщо ви ще не готові перейти на нову модель, продовжуйте читати, щоб дізнатися про особливості майбутньої дати виходу Apple Watch Series 9.

Незважаючи на численні повідомлення, компанія Apple поки не підтвердила, чи нові моделі її улюблених технологій включатимуть функції моніторингу ЕКГ і глюкози в крові. Точність і надійність цих датчиків вже створювали проблеми для компанії, але вона вважає, що в версії WatchOS 9 ці проблеми будуть вирішені. Датчик серцевого ритму, який зможе розрізняти низький і високий пульс на додаток до різних рухів і жестів, може бути включений до ітерації Apple Watch.

Оновлення доступні для попередніх моделей Apple Watch, тому користувачі можуть використовувати багато тих же можливостей, які, як ми очікуємо, будуть доступні на недавно представлених Apple Watch Series 8, Apple Watch Ultra і Apple Watch SE (2022). WatchOS повинна залишатися однією з тих функцій, які роблять Apple Watch найкращими смарт-годинами з року в рік. Отже, ось все, що вам потрібно знати про нові функції Apple Watch Series 9 2023.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2023 Характеристика Apple Watch Series 9

Супутниковий зв’язок – перенесений з iPhone 14. Може з’явитися тільки в моделі Ultra

Декілька функцій з моделі Ultra перекочують у Series 9

  • яскравість 2000 ніт
  • S9 SiP – практично новий чіп, а не просто переосмислений S6 SiP v3. Можливо, перехід на 4 нм техпроцес
  • поліпшення часу автономної роботи та можливість використання більшої кількості функцій у тому самому форм-факторі.
  • зв’язок 5G – оскільки все більше операторів переходять із вишок LTE на 5G, це буде необхідно для підтримки покриття.
  • можливе також додавання 802.11ac або ax (WiFi 5/6).
  • точний двочастотний GPS. Bluetooth 5.3
  • додавання чорного кольору для алюмінієвих моделей

Виходячи з попередніх тенденцій, майбутні Apple Watch Series 9, швидше за все, будуть випущені у вересні 2023 року, одночасно з новим iPhone 14 Pro Max. Це ґрунтується на графіках випуску попередніх років, які ви можете побачити нижче.

Коли у 2023 році відбудеться запуск Apple WatchOS 9 та як її отримати? Apple заявила, що нова операційна система буде доступна з 12 вересня, за кілька днів до релізу 16 вересня нових Apple Watch Series 8 та Apple Watch SE 2, а Apple Watch Ultra 5G з’являться 23 вересня 2023 року.

У майбутньому годиннику Apple Watch очікуються різні оновлення. Нові Apple Watch Series 9 будуть оснащені великим дисплеєм Retina, підтримкою мереж 4G та новою QWERTY-клавіатурою. Смартфон також міститиме 64 ГБ ПЗП, новий двоядерний процесор та незнімний літій-іонний акумулятор. В результаті зберігання та передача даних між пристроями стане простіше. Ще однією особливістю Apple Watch Series 9 2023 стане більший дисплей, порівняно з попередніми моделями.

Повна версія вже доступна. За словами Apple, watchOS 9 2023 буде запущено 12 вересня. До надходження у продаж нових Apple Watch SE та Apple Watch Series 8 (2022) залишається ще чотири дні. 23 вересня будуть випущені сумісні з watchOS 9 Apple Watch Ultra.

Ймовірно, вони будуть тоншими, більше схожими на Timex Ironman і Apple Watch Ultra G-Shock. Додатковий розмір дасть новій моделі перевагу тривалості роботи від акумулятора в порівнянні зі звичайними моделями. Зрештою, саме завдяки цьому Apple частково покращила час автономної роботи Apple Watch – вона змогла вмістити велику батарею у більший корпус (49 мм проти 45 мм).

Apple Watch Series 9 ціна в США 2023

Apple Watch Series 9 Aluminum – це майбутній смарт-годинник від Apple з очікуваною ціною в США 600 доларів. Одним із найбільш довгоочікуваних продуктів на ринку є Apple Watch Series 9, ціна яких поки що невідома. Остання модель Apple Watch Series 9, яка очікується в жовтні 2023 року, ймовірно, матиме кілька додаткових функцій. Ймовірно, буде кілька значних змін, як і попередніх моделях. Найзначнішим із них є дуже частий екран, який дозволить виконувати мобільні завдання та відповідати на дзвінки та текстові повідомлення. На сайті Apple зазначено, що ця функція, можливо, функціонуватиме в Series 3 або пізніших моделях.

2023 Технічні характеристики Apple Watch Series 9 за чутками

Поряд з новим екраном із низькотемпературного полікристалічного оксиду (LTPO), майбутні Apple Watch Series 9 запропонують досконаліший дисплей. Apple Watch Series 4 був першим годинником з цією технологією, а версія Series 9 практично ідентична. Дисплей LTPS присутній як у Series 5, так і Series 9, хоча в Series 4 відсутні чіпи, необхідні для регулювання частоти оновлення. Крім того, Series 9 встановлений новий датчик освітленості, а також драйвер дисплея з ультранизким енергоспоживанням.

Apple Watch Series 9 2023 чутки

Нові Apple Watch Series 9 можуть похвалитися рядом покращень порівняно з попередньою моделлю. Завдяки меншому екрану та більшим кнопкам користуватися ними простіше. Крім того, годинник оснащений QWERTY-клавіатурою, яка використовує технологію QuickPath, що дозволяє відповідати на повідомлення ще швидше, ніж раніше. Ви, як і раніше, можете замовити годинник з різними ремінцями, включаючи Solo Loop та Solo Braided Loop.

Натиснувши на піктограму дощової краплі, можна навіть висушити динамік. Нижню частину датчиків здоров’я також було змінено. Моделі із алюмінієвими корпусами мають сапфірові або керамічні задні кришки. Новий годинник може бути більш точним, а також більш чуйним. Крім того, годинник водонепроникний, що просто чудово, якщо ви хочете плавати або перебувати на вулиці під сонцем.

Дата виходу Apple Watch Series 9 у 2023 році

Apple Watch – це смарт-годинник, створений компанією Apple Inc., яка виробляє безліч різних гаджетів. В даний час Apple Watch випускаються у восьми серіях та поколіннях. Series 5 Apple Watch, остання модель, була представлена ​​у вересні 2018 року. Ось погляд на майбутнє покоління. Годинник Apple Watch Series 9 2023 буде представлений компанією Apple у вересні або жовтні.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.