Новий iPad 10 не пройшов тест на міцність

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Автор легендарного YouTube-каналу JerryRigEverything, Зак Нельсон, перевірив на міцність iPad 10-го покоління, яке Apple представила наприкінці жовтня.

Нагадаємо, найдоступніший iPad у 10-му поколінні отримав масштабний редизайн із плоскими гранями, сканером Touch ID у кнопці включення, порт USB-C, фронтальну камеру праворуч від екрану, стереодинаміки та багато іншого.

Для своїх експериментів Нельсон вибрав рожевий iPad. У скретч-тесті блогера з використанням шкали твердості Мооса ушкодження дисплея почали виявлятися на 6 рівні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Алюмінієвий корпус зовсім не захищений від подряпин – автору ролика навіть вдалося вирізати головного героя гри Kirby на задній панелі планшета.

З нагріванням екран впорався відмінно – через кілька секунд після появи чорної плями від полум’я запальнички, екран повернувся до нормального стану.

На жаль, тест на згин новий iPad не пройшов. Планшет буквально склався навпіл. Швидше за все, слабким місцем нового iPad стало розташування конекторів для підключення клавіатури та два акумулятори під екраном.

Цікаво, що в корпусі повно порожнього простору, який Apple могла задіяти під якісніші динаміки або магніти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.