Найкращі комп’ютери-моноблоки у 2022 році

Експерти журналу PC Magazine перерахували найкращі на сьогоднішній день моделі комп'ютерів-моноблоків. Кожен із них вас точно порадує.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Звертаємо вашу увагу, що рейтинг складений журналістами американського видання з урахуванням моделей, що продаються в їх країні. Наші реалії можуть відрізнятись від представленої картини.

Найкращий універсальний комп’ютер-моноблок для більшості користувачів

HP Pavilion 24 All-in-One (24-k0220z)

Купуючи цю модель, ви отримуєте 23,8-дюймовий екран і високу продуктивність за рахунок шестиядерного процесора Ryzen 5. Крім цього, комп’ютер оснащений великим обсягом оперативної пам’яті, сховища, портами HDMI, якісною веб-камерою з чотиринаправленим мікрофоном і потужним саундбаром. З недоліків пристрою – слабка вбудована відеокарта для ігор, підтримка лише Wi-Fi 5, відсутність бездротової миші та клавіатури.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Надійна бюджетна альтернатива HP Pavilion 24

Asus M241

Дизайном цей комп’ютер нагадує iMac. При цьому він пропонує бадьору продуктивність на Windows 10 та чудовий звук. Ще одним плюсом є порти HDMI. Щодо недоліків, то експерти відзначають невелику пікову яскравість дисплея, відсутність портів USB-C та незручне розташування веб-камери.

Найкращий комп’ютер-моноблок iMac

Apple iMac 24-Inch

Це перший великий редизайн iMac за довгі роки. Даний комп’ютер назвати універсальним і найпотужнішим не можна, але він все одно підійде краще за інші для повсякденних завдань. Вам точно сподобається наявність у комплекті аксесуарів у тон монітора, сканера відбитків пальців, гарної камери та продуктивного процесора Apple M1. Звичайно, варто все це дуже дорого. При цьому клавіатура Apple iMac 24-Inch незручна, вам потрібно буде купувати зовнішній блок живлення, а ще доведеться змиритися з невеликою кількістю портів.

Найкращий комп’ютер-моноблок з величезним екраном

HP Envy 34 All-in-One (2022)

Підійде тим, хто професійно працює з графікою та різними зображеннями. Вам буде доступний для цього чіткий та ефектний 34-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 5K, висока продуктивність, веб-камера 16 МП, підтримка Thunderbolt 4, слот для читання SD-карток, а також можливість легко розширити SSD та RAM. З мінусів тут тільки слабка GeForce RTX 3060.

Кращий настільний Apple iMac для роботи з дому

Apple iMac 27-Inch (2020)

Цей комп’ютер оснащений новим матовим екраном (роздільна здатність – 5К), веб-камерою з роздільною здатністю 1080p та швидкими процесором з відеокартою. Правда, у нього все ж таки незручна клавіатура, а дисплей – не сенсорний.

Найкращий комп’ютер-моноблок на Chrome OS

HP Chromebase All-in-One 22

Це приваблива модель з операційною системою Chrome OS. Комп’ютер відрізняється також можливістю обертати дисплей у будь-якому напрямку, веб-камерою з високою роздільною здатністю, гучним звуком і бездротовою мишею і клавіатурою, що йдуть в комплекті. Разом з тим різкість дисплея тут не найкраща, а портів з обох боків і зовсім немає. Також у експертів іноді виникали затримки при повороті екрана.

Кращий комп’ютер-моноблок для невеликих та домашніх офісів

MSI Modern AM241P 11M

Порівняно з попередньою версією у цієї покращилася акустична система, з’явилися роз’єми USB-C і веб-камера з високою роздільною здатністю (Full HD). Також будуть доступні порти HDMI (вхідний і вихідний), бездротова миша з клавіатурою, відсік для апгрейду 2,5-дюймового диска. З недоліків моделі експерти виділили аудіовиход, відсутність саме вбудованої веб-камери, підтримки Thunderbolt 4, а також невеликий об’єм SSD (256 ГБ).

Найкращий комп’ютер-моноблок для вкрай обмеженого бюджету

Dell Inspiron 24 5000 AIO

Надійний недорогий моноблок, який працює досить повільно. Серед переваг Dell Inspiron 24 5000 AIO можна ще виділити наявність хорошого аудіороз’єму, портів USB Type-A і -C, підтримки Wi-Fi 6, вхідного та вихідного портів HDMI.

Кращий комп’ютер-моноблок для бізнесу

Dell OptiPlex 5490 All-in-One

Це компактний настільний комп’ютер початкового рівня, який підійде для виконання бізнес-завдань. Разом з ним ви також отримуєте гнучку підставку, веб-камеру з роздільною здатністю Full HD та підтримкою Windows Hello, трирічну гарантію. Правда, дисплей у цієї моделі досить тьмяний і можливості налаштування системи загалом обмежені.

Кращий комп’ютер-моноблок для художників та графічних дизайнерів

Microsoft Surface Studio 2

Коштує цей комп’ютер дорого, та й процесор на ньому міг би бути встановлений потужніше, але все ж таки Microsoft Surface Studio 2 вважається універсальним рішенням для тих, хто працює з цифровим контентом. Ви також можете за необхідності користуватися стілусом, що йде в комплекті. З портів тут є USB-C, а ось відеовихід доступний тільки через цей порт.

Дешевша альтернатива Microsoft Surface Studio 2

Lenovo IdeaCentre Yoga A940

Це комп’ютер-трансформер з дисплеєм з роздільною здатністю 4К і аксесуарами для творчих завдань. Звичайно, якість складання і сам по собі екран у порівнянні Microsoft Surface Studio 2 тут такі собі, але все ж таки це доступніша альтернатива Surface Studio 2. Lenovo IdeaCentre Yoga A940 забезпечить стабільну продуктивність з повноцінним настільним процесором і зможе запропонувати великий обсяг внутрішньої пам’яті. Крім того, модель має інтуїтивно зрозумілий стілус та вбудований килимок для бездротової зарядки.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.