Apple Watch Series 9 можуть бути саме такими

Дизайнер Паркер Ортолані поділився в Twitter першими концептами наступного покоління смарт-годин Apple, які компанія представить лише восени 2023 року.

Концептмейкер настільки перейнявся додатковою кнопкою в Apple Watch Ultra, що вирішив перенести її і в базові моделі годинника. Можливо, комусь таке нововведення буде корисним, адже на цю кнопку можна призначити швидкий запуск певного тренування або відкриття потрібної програми.

Крім того, дизайнер вважає, що наступне покоління Apple Watch має бути доступним у трьох розмірах — 41 мм, 45 мм і 49 мм. При цьому останні дві версії можуть отримати сумісність із ремінцями від Apple Watch Ultra.

Забарвлення годинника, представленого на концепті, виглядають цікаво. Було б чудово, якби Apple нарешті повернула керамічні Watch Edition хоча б у 2023 році. Нагадаємо, останнім смарт-годинником компанії з корпусом з кераміки були Apple Watch Series 5.

В іншому створені Ортолані Series 9 нічим не відрізняються від Series 8 і Series 7. Поки що це лише концепт, тому є невелика ймовірність, що Apple все-таки внесе зміни в дизайн розумного годинника 2023 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я