Найкращі телевізори 2022 року: фаворити від Samsung, LG, Sony та інших виробників

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви шукаєте один із найкращих телевізорів, який можна купити за гроші, або просто хочете укласти вигідну угоду на відмінний комплект, який не розорить банк, ми знаємо, що навіть початок розуміння того, на які моделі варто звернути увагу, може бути дуже страшним. Але не хвилюйтеся: ми тут, щоб допомогти вам розібратися у всіх найкращих телевізорах, представлених на ринку.

На даний момент ми вважаємо, що 65-дюймовий телевізор LG G2 Evo Gallery Series 4K OLED TV – це найкращий телевізор, який ви можете купити. Завдяки приголомшливій панелі LG OLED Evo, G2 забезпечує найкращий об’єм кольору та рівень чорного, який ми бачили на будь-якому телевізорі – без винятку. А що стосується загального враження від G2, то чудові кольори та контрастність – це лише мала частина того, на що здатний цей OLED 2022.

І хоча LG G2 є нашим поточним найкращим вибором, він має преміальну ціну, що робить його недоступним для багатьох. Але хороша новина полягає в тому, що багато найкращих телевізорів 2022 року набагато доступніші. І навіть якщо вони не можуть повністю відповідати всім характеристик G2, деякі з них дуже близькі до цього.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

65-дюймовий LG G2 Evo Gallery OLED

ПЛЮСИ:

  • Найкраща у своєму класі яскравість
  • Визначна точність кольору
  • Ідеальні рівні чорного
  • Найкращий вибір для геймерів
  • Першокласний дизайн

МІНУСИ:

  • Розчаровує можливість кріплення на підставку

Чому ви повинні його купити: Він чудовий у всіх можливих відносинах, від яскравості та кольору до оптимізованих ігрових функцій та веб-продуктивності.

Для кого він призначений: Тим, хто хоче впитися зубами в один із найкращих телевізорів, які можна купити за гроші.

Чому ми вибрали 65-дюймовий LG G2:

Рік за роком LG продовжує випускати найвражаючі OLED-телевізори, і якимось чином вони продовжують перевершувати самих себе, коли мова заходить про якість зображення, дизайн і загальну продуктивність – і 2022 не став винятком . Будь ви фанатиком кіно, любителем спорту чи активним геймером, LG G2 – це телевізор, який потрібно купити, якщо вам потрібен телевізор, який може все.

Доступний у чотирьох розмірах (55-, 65-, 75- та 83-дюйми), G2 OLED є останньою моделлю в серії Gallery Series від LG, причому назва “Gallery” відноситься до того факту, що цей телевізор спроектований так, щоб виглядати як малюнок, встановлений на стіні. Насправді компанія LG настільки рішуче налаштована розмістити G2 на вашій стіні, що ви навіть не знайдете в коробці підставку або набір ніжок (підставку можна придбати окремо).

Від звичайних каналів кабельного телебачення до приголомшливого 4K HDR контенту – ви не зможете перевершити зображення, яке ви отримаєте з G2. Чорні кольори насичені та глибокі, кольори багаті та насичені, а завдяки панелі Evo цей телевізор стає ще й яскравішим. Крім чотирьох входів HDMI 2.1, підтримки AMD FreeSync, NVIDIA G-Sync та змінної частоти оновлення (VRR) для всіх ваших ігрових потреб нового покоління, а також підтримки форматів HDR10, Dolby Vision IQ та HLG, G2 також оснащений найкращою на сьогоднішній день версією системи WebOS від LG. Простіше кажучи: ваш потоковий перегляд Netflix та Hulu ще ніколи не виглядав і не відчувався так добре.

Звичайно, OLED-телевізори не завжди забезпечують найяскравіше зображення, і якщо ваш телевізор часто використовується у світлий час доби, щось на зразок Samsung S95B може виявитися більш підходящим варіантом. Але ми впевнені, що для більшості глядачів яскравості та чіткості зображення LG G2 буде достатньо.

65-дюймовий Samsung S95B

Плюси:

  • Висока загальна яскравість
  • Відмінна яскравість кольорів
  • Чудова контрастність
  • Ідеальний чорний колір/однорідність
  • Відмінно підходить для ігор

Мінуси:

  • Технологія першого покоління
  • Обмеження за розміром

Чому ви повинні його купити: Це ультрасучасний телевізор, що поєднує в собі колірний об’єм і неперевершену контрастність традиційного OLED з яскравістю QLED-підсвічування, що зашкалює.

Для кого він призначений: Тим, хто хоче стати власником та випробувати новітні та найкращі технології зображення в діапазоні 55-65 дюймів.

Чому ми вибрали 65-дюймовий Samsung S95B:

Важко протиставити будь-який телевізор 65-дюймовому LG G2 (наш найкращий вибір), але Samsung S95B може виявитися кращим за G2 для деяких конкретних ситуацій перегляду.

Для початку, S95B є QD-OLED (хоча Samsung називає його просто OLED), що означає, що він по суті поєднує в собі традиційну OLED-панель з потужною яскравістю перевіреної і вірної “квантово-точкової” QLED-підсвічування. Це ідеальне поєднання яскравості, кольору та контрастності, навіть якщо ви більшу частину часу дивитеся телевізор у світлій кімнаті.

S95B також має чотири входи HDMI 2.1, можливості eARC, підтримку VRR до 4K/120 Гц та можливість декодування ряду форматів HDR, включаючи HDR10, HDR10+ та HLG.

Як і будь-яка інша розробка першого покоління, Samsung, ймовірно, доопрацьовуватиме елементи дизайну, технічні характеристики та різні “дзвіночки” та “свистки” в найближчі роки, але вже зараз QD-OLED забезпечує такі враження від перегляду телевізора, яких ми ще не бачили. .

Sony Bravia XR A95K

ПЛЮСИ:

  • Чистота кольору нового рівня
  • Висока яскравість кольору
  • Широке колірне охоплення
  • Ідеальний рівень чорного
  • Чудовий звук

МІНУСИ:

  • Дорогий

Чому ви повинні його купити: Якщо мова йде про якість зображення, чіткість рухів, а також про додаткові функції, то немає телевізора, який виглядав би і працював краще, ніж Sony A95K Series.

Для кого він призначений : Прихильники телевізорів, які не хочуть чекати наступного покоління QD-OLED-дисплеїв і вважають за краще мати найкращий телевізор із тих, що можна купити прямо зараз.

Чому ми вибрали Sony 65-дюймовий XR A95K:

Перед вищезгаданим Samsung S95B червона доріжка QD-OLED була офіційно розстелена серією Bravia XR A95K від Sony. Серія A95K доступна в 55- та 65-дюймових моделях і є, без питань, найкращим телевізором, який можна купити за гроші.

У нашому практичному огляді A95K ми були просто вражені всіма параметрами, які можна віднести до якості зображення – від пікової яскравості білого та кольору до загального кольору, контрастності, можливостей руху та глибини.

Оскільки це QD-OLED телевізор, що випромінюють колір квантові точки працюють в унісон із самоемісійним OLED-екраном телевізора, в результаті чого виходить надзвичайно чисте та реалістичне зображення з глибоким контрастом, але при цьому з яскравістю, що викликає нокаутуючий удар традиційного QLED-телевізора. А оскільки в OLED-панелях використовуються самовипромінюючі пікселі, які можна вмикати та вимикати окремо, це означає, що коли у фільмі або телепередачі потрібен темний екран, ви отримаєте найкрасивішу чорноту, яку тільки може створити телевізор.

Наш старший редактор Калеб Денісон випробував A95K на міцність у своєму огляді (який ви обов’язково повинні прочитати), тестуючи можливості A95K з HDR, SDR та 4K Blu-ray контентом, і все це дало чудові результати.

A95K також є відмінним телевізором для ігор, і хоча ви не знайдете вбудованого ігрового концентратора управління телевізорів Samsung і LG, A95K, як і раніше, забезпечує 4K/120 Гц, а також підтримку VRR та режим Auto Gaming Mode.

A95K також працює під керуванням Google TV, забезпечуючи безперебійну та зручну роботу з Netflix, Hulu та Disney+. Так, він дорогий, але це остаточний приклад того, що “ви отримуєте те, за що платите”, оскільки Sony A95K може впоратися з усім, що ви на нього кинете (крім пульта дистанційного керування), зі стилем та приголомшливою продуктивністю.

65-дюймовий LG C2

ПЛЮСИ:

  • Новий елегантний дизайн
  • Покращена пікова яскравість
  • Відмінні рівні чорного
  • Висока точність кольору та колірне охоплення
  • Відмінно підходить для геймерів

МІНУСИ:

  • Деякі артефакти пікової яскравості
  • Складна система інтелектуального телебачення

Чому ви повинні купити: Ви хочете, щоб ваш телевізор був оснащений найсучаснішими технологіями зображення, і хочете отримати ці численні переваги від шановного бренду.

Для кого він призначений: Тим, хто шукає першокласне зображення та відмінні характеристики, але не бажає занурюватись на територію флагманів.

Чому ми вибрали LG C2 OLED Evo:

Коли LG представила нові панелі OLED Evo на декількох моделях 2021 року, ми були вражені тим, що нове обладнання означає для перегляду телевізора, особливо деяких видів фільмів. Завдяки обіцянкам контрастності зі смаком OLED та яскравості, яку можна побачити лише на найпотужніших QLED-телевізорах, інженерія Evo забезпечила всепоглинаючий домашній кінотеатр, який виглядає фантастично навіть у найяскравіших кімнатах.

В даний час компанія LG виводить на ринок ряд своїх моделей 2022 року, однією з яких є LG C2 OLED Evo, що полюбився багатьом. Хоча C2 і не вважається флагманською моделлю, в ньому реалізовано ряд дивовижних функцій зображення та інших доповнень, які ми любили у його попереднику, LG C1.

Доступний у розмірі від 55 до 83 дюймів, 65-дюймовий C2 є ідеальним середнім розміром для більшості будинків. Що стосується дизайну та технологій, то цього року LG дійсно перевершила всі очікування. C2 оснащений повністю переробленим WRGB екраном з піковою яскравістю, чотири входи HDMI 2.1 для всіх джерел розваг нового покоління, а також покращений процесор Alpha 9 Gen 5, який забезпечує захоплюючі кольори, адаптивне керування яскравістю та неймовірне масштабування.

Геймери оцінять включення Nvidia G-Sync та AMD FreeSync, обидві технології об’єднуються, щоб створити ідеальний телевізор для високошвидкісного, орієнтованого на дії геймплей з сучасних провідних консолей та ПК.

Незважаючи на те, що звук – це не те, чому ми стали співати дифірамби, компанія LG виконала свою обіцянку про випуск оновленого і переосмисленого телевізора серії C, і ми не можемо не рекомендувати LG C2 OLED Evo.

65-дюймовий Hisense U8H

ПЛЮСИ:

  • Інтенсивно яскравий
  • Найкращі у своєму класі рівні чорного
  • Вражаюче HDR-зображення
  • Яскраві, точні кольори
  • На диво гарний звук

МІНУСИ:

  • Химерний інтерфейс користувача
  • Присутні баги

Чому ви повинні купити: Це один з найяскравіших телевізорів, які ми коли-небудь тестували, що робить його ідеальним для кімнат, в які потрапляє багато сонячного світла.

Для кого він призначений: Всім, хто хоче заощадити на покупці телевізора, не жертвуючи такими важливими характеристиками зображення, як яскравість, колір та можливість руху.

Чому ми вибрали 65-дюймовий міні-світлодіодний телевізор Hisense U8H:

Hisense – один із тих брендів телевізорів, які не перестають нас дивувати. Нарівні з такими брендами, як TCL і Vizio, Hisense випускає чудові телевізори з функціями та характеристиками, схожими на більш дорогі пропозиції від Samsung і LG, але за ціною, яку може витримати більшість споживачів. А якщо говорити про найяскравіший телевізор, який можна купити сьогодні, то немає нічого кращого, ніж Hisense U8H з міні-світлодіодним підсвічуванням.

Будучи наступним поколінням серії U8G 2021 року, U8H насправді вимагає невеликої настройки з коробки, принаймні, на нашу думку. Але після налаштування та відключення кількох параметрів зображення ви отримаєте одне з найяскравіших зображень на ринку, незалежно від того, яке джерело ви дивитеся. У нашому практичному огляді U8H ми зафіксували пікові рівні яскравості, до яких навіть віддалено наблизилися лише найкращі моделі від Samsung, Sony та LG.

А завдяки дуже активній системі підсвічування, U8H здатний забезпечити одні з найкращих рівнів контрастності, які ми коли-небудь бачили на QLED-телевізорах, із мінімальним розпливанням світла у темних сценах. І це окрім двох входів HDMI 2.1, частоти оновлення 120 Гц та потужної підтримки HDR.

Хоча у нас була пара проблем з інтерфейсом користувача, які були усунені оновленням програмного забезпечення, якщо ви шукаєте яскравий телевізор з вражаючими кольорами і контрастністю, та ще й за дуже вигідною ціною, то Hisense 65-дюймовий U8H – це відмінний варіант.

65-дюймовий Sony A90J

ПЛЮСИ:

  • Найяскравіший OLED-телевізор
  • Виняткова продуктивність HDR
  • Ідеальні рівні чорного
  • Чудова деталізація

МІНУСИ:

  • VRR ще немає

Чому ви повинні купити: Нова технологія обробки зображення від Sony забезпечує неперевершені враження від перегляду фільмів.

Для кого він призначений: Кінофілам, які прагнуть досконалості якості зображення в кіно і на телебаченні і які мають гроші, щоб заплатити за це.

Чому ми вибрали телевізор Sony A90J OLED 4K HDR:

Ми оголосили OLED-телевізор XBR A8H від Sony 2020 найкінематографічнішим 4K-телевізором завдяки найтоншим деталям, які Sony змогла витягти зі своєї OLED-панелі. Вибір 2021 року, Bravia A90J Master Series, як і раніше, є одним з наших улюблених кінематографічних телевізорів у 2022 році.

Якщо ви читали наш опис LG G1 Gallery Series вище, ви знаєте, що це найяскравіший OLED-телевізор LG на сьогоднішній день завдяки новій панелі LG OLED Evo і процесору зображення LG. Що ж, Sony завжди вміла вичавлювати ще більше продуктивності з даної панелі, ніж LG, і A90J є прикладом такої можливості.

Завдяки спеціалізованим тепловідведенням, Sony може працювати з панеллю A90J довше та інтенсивніше, не пошкоджуючи сам матеріал OLED, що призводить до винятково яскравого зображення – яскравіше навіть, ніж у G1. А якщо додати до цього новітній процесор Sony Cognitive Processor XR – комп’ютерний мозок, який, за твердженням Sony, працює дуже схоже на людський мозок, – ви отримаєте те, що наш оглядач назвав “найкращою якістю зображення, яке я коли-небудь бачив”. ..] цей телевізор став еталоном, і його буде важко перевершити”.

Так, той же рецензент сказав щось подібне про G1, але, заради справедливості, він ще не розглядав A90J.

A90J також отримує дуже високі оцінки, коли йдеться про якість звуку. Acoustic Surface Audio+ від Sony перетворює всю OLED-панель на динамік, а XR Surround створює відчуття, що звук виходить звідусіль – ідеальний варіант для віртуалізованого Dolby Atmos без саундбару. Але враховуючи, що більшість покупців A90J будуть використовувати AV-ресивер для відтворення звуку, дуже добре, що A90J має власні клеми для підключення динаміка центрального каналу, що дозволяє використовувати телевізор як заміну існуючого динаміка центрального каналу.

З Android TV (і новим сервісом Google TV) як інтерфейс користувача, це все одно, що мати вбудований висококласний потоковий медіа-пристрій, плюс Sony вбудувала Apple AirPlay і HomeKit на додаток до Google Chromecast, не залишивши каменя на камені в плані бездротового підключення пристроїв.

Недоліків у A90J всього два, і один з них може виявитися для вас зовсім неважливим: На даний момент немає підтримки VRR, про що слід знати геймерам, оскільки це може вплинути на улюблені ігри. Інша справа – ціна. При ціні $4 000 за 65-дюймову модель A90J дуже дорогий.

Саме тому LG G1 став нашим найкращим вибором: Він неймовірно близький до A90J за якістю зображення, має всі ігрові функції, які тільки можна побажати, і коштує на 1 500 доларів дешевше.

Тим не менш, якщо вам потрібен найкращий кінематографічний досвід у 4K-телевізорі, то Sony A90J OLED 4K HDR TV – це той телевізор, на який ви чекали.

65-дюймовий Hisense U7G

Плюси:

  • Вражаюча яскравість
  • Надійні рівні чорного
  • Відмінне керування підсвічуванням
  • Відмінно підходить для ігор
  • Просте налаштування

Мінуси:

  • Погана продуктивність під кутом
  • Потенційний ефект брудного екрану

Чому ви повинні його купити: Він забезпечує рівень чорного та контрастність на території OLED без цінника OLED.

Для кого він призначений: Всім, хто шукає чудову якість зображення за розумною ціною.

Чому ми вибрали 65-дюймовий Hisense U7G (2021):

Як і в будь-якому іншому чудовому телевізорі, Hisense U7G є відмінним вибором не тільки завдяки якійсь одній функції. Як приємно виявив у своєму повному огляді наш браузер телевізорів Калеб Денісон, це повний пакет за дивовижною ціною, тому цей телевізор також зайняв перше місце в нашому списку кращих телевізорів вартістю до 1000 доларів.

Але давайте почнемо з найбільшої гідності U7G: його яскравості. Hisense має досвід виробництва телевізорів, які яскравіші, ніж у конкурентів (див. U8G нижче), і U7G є прикладом. Завдяки піковій яскравості до 1 000 нит ви зможете насолоджуватися контентом як зі стандартним динамічним діапазоном (SDR), так і з високим динамічним діапазоном (HDR) практично за будь-якого освітлення у вашій кімнаті.

Яскравість без контролю призводить до розмитих кольорів та чорних, які більше схожі на сірі, тому нам так подобається U7G – він використовує 90 зон локального затемнення, щоб темні області зображення виглядали красивими та насиченими, так що поле зірок з вашого улюбленого науково-фантастичного фільму виглядає як справжній космос.

Використовувати переваги якості зображення U7G дуже просто. Він оснащений усіма основними видами HDR, включаючи HDR10, HDR10+, Dolby Vision та HLG, що забезпечує повну сумісність із будь-яким улюбленим потоковим сервісом. Завдяки своїй частоті оновлення панелі 120 Гц цей смарт-телевізор також відмінно підходить для ігор. Завдяки двом портам HDMI 2.1 (і ще двом портам HDMI 2.0) ви можете підключити вибрану вами ігрову консоль або ПК і отримати роздільну здатність 4K при 120 Гц, а також змінну частоту оновлення (VRR), автоматичний режим з низькою затримкою (ALLM) та підтримку технології FreeSync VRR від AMD.

Що стосується звуку, то є підтримка Dolby Atmos, і ви можете передавати сигнал на саундбар або AV-ресивер у повній, 24-бітній якості без втрат за допомогою HDMI eARC з’єднання U7G.

Як і U8G, U7G використовує операційну систему Google Android TV, що означає наявність вбудованого Chromecast і доступ до Google Assistant. Але Hisense зробила ще один крок вперед: Ви можете взяти пульт з підсвічуванням, що входить в комплект, і натиснути кнопку, щоб вимовити свої команди, або зробити це без рук, використовуючи вбудовані в телевізор мікрофони далекого поля.

То чи є недоліки? Тільки один: Якою б приголомшливою була якість зображення U7G, на нього може вплинути місце перегляду. Найкраще сидіти прямо перед цим телевізором, оскільки під час перегляду під кутом він не такий гарний, як деякі інші телевізори в цьому списку.

Поточна доступність телевізорів серії UG дещо утруднена, в основному тому, що Hisense готується до випуску нової серії UH. Але це також означає, що зараз найкращий час, щоб укласти вигідну угоду на один з кращих наборів бренду в 2021 році!

85-дюймовий телевізор Vizio серії P

ПЛЮСИ:

  • Потужна яскравість
  • Інтенсивна контрастність
  • Вражаюче керування підсвічуванням
  • Розширений колірний об’єм

МІНУСИ:

  • Помірне тремтіння під час руху
  • Знижена продуктивність під час зйомки під кутом

Чому ви повинні купити: Ви хочете отримати найбільший екран за кращою ціною і очікуєте, що він також буде виглядати приголомшливо.

Для кого він призначений: Тим, кому дуже важливо, наскільки великий телевізор.

Чому ми вибрали Vizio P-Series Quantum X:

Перебуваючи в комфортному світі середнього рівня поряд з іншими авторитетними брендами, такими як Hisense і TCL, компанія Vizio є одним з кращих варіантів телевізорів з чудовою якістю зображення, широким набором розважальних та захоплюючих функцій, а також розмірами для будь-якої кімнати у будинку.

Що стосується останнього, то Vizio 2022 P-Series Quantum X – це монолітний 85-дюймовий 4K телевізор, що забезпечує потужні рівні яскравості, чудові кольори та приголомшливу контрастність, що наближається до OLED. Крім розширеної підтримки HDR, FreeSync Premium для ігор (у поєднанні з власною частотою оновлення 120 Гц) та підтримки Apple AirPlay 2, P-Series Quantum X має ультраконкурентну ціну.

Як правило, за 3200 доларів ви отримаєте відмінний 65-дюймовий телевізор рівня нижче за флагманський від Samsung або LG, а не один з кращих 85-дюймових телевізорів на ринку. Але це не означає, що серія P не позбавлена ​​недоліків.

Перегляд під кутом не найкращий у P-серії, а платформа SmartCast TV від Vizio не зазнала значних змін у порівнянні з минулими роками (а ця платформа завжди була повільною та непереконливою серед “розумних” телевізорів).

Враховуючи це, якщо вам потрібен найбільший та найкращий екран, ви можете вибрати телевізор Vizio 2022 P-Series Quantum X.

75-дюймовий телевізор TCL 6-Series

ПЛЮСИ:

  • Відмінна якість зображення
  • На диво гарний звук
  • Покращений пульт дистанційного керування Roku TV
  • Просте налаштування
  • Відмінно підходить для ігор

МІНУСИ:

  • Погана продуктивність поза осі

Чому ви повинні його купити: Він може відтворювати роздільну здатність 8K при розмірі екрану 75 дюймів за ціною трохи менше $3 000.

Для кого це : Тим, хто хоче бути на передньому краї телевізійної роздільної здатності, не оформлюючи другу іпотеку.

Чому ми вибрали 75-дюймовий телевізор TCL 6-Series Mini-LED 8K Roku TV:

8K – це куточок світу розваг, що все ще дуже розвивається, настільки, що – за винятком деяких 8K-відео на YouTube – зараз не так багато доступного 8K-контенту . Однак це не зупиняє виробників телевізорів від випуску 8K-дисплеїв, і на даний момент TCL 6-Series (2021) R648 є найдоступнішим способом отримати велике 75-дюймове зображення з повною роздільною здатністю 8K.

Враховуючи, що він має однакову назву з телевізором TCL 6-Series 4K Roku TV (R635), спокусливо подумати, що R648 це просто копія, але з великою кількістю пікселів. Але наш браузер виявив, що це не зовсім так. Модель 8K має кращу яскравість, контрастність і навіть найкращі рівні чорного завдяки вражаючим 240 зонам керування контрастністю, які використовуються для локального затемнення міні-світлодіодної системи підсвічування.

Цей приріст продуктивності є ключем до чудової якості зображення HDR і SDR, яке настільки добре, що вигідно відрізняється від OLED-телевізорів, які, як і раніше, є лідерами в цій галузі. “Чи може R648 замінити OLED в умовах контрольованого освітлення?” – Запитує наш оглядач. “Ні, не в плані контрастності та кольору. Але в світлішій кімнаті він показуватиме значно краще, ніж більшість OLED-телевізорів на ринку”.

Цікаво, що на відміну від деяких телевізорів, які вимагають значних налаштувань для досягнення максимальної якості зображення, а потім вимагають повторення процесу для кожного входу та програми потокового мовлення, телевізор 6-Series 8K значно зменшує це роздратування, копіюючи перший набір для кожного джерела, але при цьому дозволяючи налаштовувати кожен із них вручну, якщо ви цього хочете.

Ця продумана простота у використанні переноситься і на чудове програмне забезпечення Roku. Як завжди, ви отримуєте величезний вибір програм для потокового мовлення, неймовірно простий інтерфейс та інтеграцію з широким спектром екосистем, таких як Google Assistant, Amazon Alexa та Apple HomeKit. Але TCL також включає покращений пульт Roku з голосовими можливостями. Власники пристроїв Apple можуть скористатися Apple AirPlay для потокової передачі локального відео, музики та фотографій зі своїх гаджетів на телевізор 6-ї серії.

Дивно для телевізора, але 6-Series R648 має приголомшливу вбудовану звукову систему з власним сабвуфером, середньочастотними та високочастотними динаміками. Можливо, ви віддаєте перевагу саундбару, але в цьому немає необхідності. До речі про звук, підтримується Dolby Atmos, а якщо ви підключите телевізор до саундбару або AV-ресивер через порт HDMI eARC, ви зможете насолоджуватися Atmos і через ці зовнішні пристрої.

Геймери будуть у захваті від передових ігрових функцій 75-дюймового телевізора TCL 6-Series Mini-LED 8K Roku TV, таких як VRR, автоматичний режим низької затримки (ALLM), автоматичний ігровий режим та THX Certified Game Mode, що забезпечують максимальну продуктивність в іграх.

Наші єдині критичні зауваження до телевізорів 6-ї серії відносно незначні: ТБ страждає від поганого огляду під кутом (але для 75-дюймового телевізора це може бути не так важливо) і немає вбудованої підтримки ATSC 3.0 (або NextGen TV, як його ще називають) .

55-дюймовий телевізор TCL 6-Series (2020)

ПЛЮСИ:

  • Дуже гарна яскравість
  • Відмінні рівні чорного
  • Чітке керування підсвічуванням за допомогою міні-світлодіодів
  • Відмінна передача кольорів HDR
  • Сертифікований THX ігровий режим

МІНУСИ:

  • Складні налаштування зображення
  • Обмеження на 1440p для ігор із частотою 120 Гц
  • Колір SDR трохи не той

Чому ви повинні купити: Це телевізор хорошого розміру з кращими характеристиками для свого цінового діапазону.

Для кого він призначений: Всім, хто хоче придбати телевізор із великим екраном та відмінними характеристиками за розумною ціною.

Чому ми вибрали 55-дюймовий TCL 6-Series (2020):

Телевізори TCL 6-ї серії вже багато років залишаються незмінно популярними, але модель 2020 виводить цей телевізор на новий рівень якості зображення. Це тому, що цього модельного року TCL оснастила 6-у серію міні-світлодіодним підсвічуванням на додаток до технології квантових точок. В результаті точність кольору, рівень чорного та контрастність не тільки краще, ніж у будь-якого іншого телевізора за цією ціною, але і майже так само хороші, як у OLED, а це вже про щось говорить.

Міні-світлодіоди досягають цієї мети, замінюючи сотні великих світлодіодів тисячами крихітних світлодіодів для кращого контролю над локальним затемненням. “Я вважаю, що рівень чорного на цьому телевізорі чудовий”, – сказав наш рецензент, – “з гарним збереженням деталей тіней”.

На жаль, щоб отримати максимальну віддачу від телевізора 6-ї серії, необхідно покопатися в меню налаштувань, деякі з яких можуть бути трохи складними для розшифровки. Але зусилля того варті.

Будучи телевізором Roku, телевізор 6-ї серії користується перевагами ультрачистого та простого використання інтерфейсу Roku OS, який поширюється на всі функції телевізора. За допомогою голосового пульта можна регулювати рівень гучності, перемикати джерела, шукати конкретний фільм або передачу у всіх підключених контент-сервісах. Завдяки підтримці тисяч потокових сервісів та додатків, це один із найкращих смарт-телевізорів, який можна отримати прямо зараз.

Але 6-а серія також сподобається геймерам. Це один із єдиних телевізорів із сертифікованим ігровим режимом THX, а міні-світлодіоди чудово справляються із забезпеченням тонкої деталізації тіней, що, як ми помітили, може бути проблемою для OLED-телевізорів.

Завдяки технологіям AMD FreeSync та VRR ви отримуєте чисте відео без тремтіння аж до 120 Гц. Єдиним недоліком є ​​те, що порти HDMI телевізорів 6-ї серії недостатньо швидкі, щоб дозволити вам грати на таких частотах оновлення при використанні роздільної здатності 4K, тому якщо вам важлива плавність зображення, вам доведеться обмежитися 1440p.

Загалом TCL 6-Series – це винятковий телевізор, який пропонує якість зображення преміум-рівня тим, хто інакше не зміг би його собі дозволити.

Ми все ще чекаємо, коли в наші руки потрапить новий телевізор TCL 5 серії 2021, який, як ми очікуємо, буде ще вдалим бюджетним вибором, але поки ми цього не зробили, 55-дюймовий телевізор TCL 6 серії є нашим золотим стандартом. яким може бути доступний телевізор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.