Топ-8 моделей бездротових навушників замість Apple AirPods

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні неможливо уявити повсякденне життя без використання смартфонів. До них купується маса аксесуарів: чохли, захисне скло, навушники і т.і. Навушники потрібні людям не тільки для прослуховування музики, а й для ведення діалогів у дорозі. Нині популярні бездротові моделі від розробника Apple. Однак такі аксесуари коштують дорого, і не кожен може дозволити собі їх придбати. Тому безліч компаній розробляє аналогічні моделі навушників, проте за більш привабливою вартістю.

Аналоги Apple AirPods високої якості

Звичайно ж, не всі бездротові навушники сьогодні якісні та прослужать довго. Дуже часто можна почути, що через рік перестає працювати один бездротовий пристрій, а потім другий. Фахівці виділили низку моделей, які мають прийнятну вартість і при цьому довговічні.

  1. Anker SoundCore Liberty Air 2 Pro – завдяки вбудованій технології HearID, навушники звучать так, як потрібно юшку його власника. Звук чистий, гучний та стабільний. У процесі прослуховування музики немає перебоїв.
  2. HUAWEI FreeBuds 3 – стильна модель, яка представлена ​​у різних колірних рішеннях. Кожен із навушників оснащується власним акумулятором, який може працювати без перерви до 4 годин.
  3. VIMAI Soundex Pro 2 – навушники, які без кейсу можуть працювати до 7 годин без перерви. Модель у рази дешевша за еірподси, проте має активне шумозаглушення та відмінне звучання.
  4. Bandrate Smart Brstwsstw99B – унікальна та незвичайна модель навушників високої якості. Без кейсу, що має компактні розміри, навушники здатні працювати до 5 годин.
  5. Xiaomi Mi Air 2 SE – модель навушників, в якій є датчик відключення музики в момент, коли користувач дістає їх з вух. Більше того, тут досить гарне шумопридушення та зручна форма.
  6. JBL Tune 215TWS — навушники, які здатні працювати без кейсу до 5 годин, а за його допомогою терміни прослуховування музики можна збільшити на 12 годин. Вони представлені у різноманітних яскравих рішеннях.
  7. Anker SoundCore Liberty Air 2 – без кейсу працює близько 7 годин, а також має вбудовану технологію HearID.
  8. BIXTON AIRONS PLUS – модель, в якій навушники можна використовувати окремо без підзарядки вони здатні працювати не менше 5 годин.

Кожна з цих моделей відрізняється високою якістю, яка відмінно поєднується із привабливою вартістю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.