Китайські та оригінальні Apple Watch. Чим відрізняються

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато хто запитує — навіщо переплачувати за оригінал, якщо можна купити китайський Apple Watch за розумною ціною? У сьогоднішній статті ми розглянемо їх основні відмінності, особливості роботи та інші фішки, що зрозуміти, що може запропонувати оригінальна продукція і в чому поступається їй підробка.

Упаковка та ремінці

При такому оформленні упаковки відрізнити оригінал цілком реально. Основні моменти – об’ємна картинка гаджета на коробці, кольоровий принт на звороті обкладинки усередині неї. Також є ярлики для обриву, щоб розкрити упаковку.

Годинник та браслет розміщуються у двох окремих частинах. При цьому останній у підробці має низьку якість силікону, яку неможливо не помітити.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зовнішній вигляд

Розглянемо, як перевірити оригінальність Apple Watch за такими ознаками:

  • Більш товсті рамки корпусу копії, наявність зазору між екраном та гранями.
  • Коліщатко Digital Crown активується вібромотором гаджета, в підробленій версії воно не вібрує, а переклацується під час роботи.
  • Динамік у оригінальних девайсів захищений сіточкою, копії її не мають.
  • Задня частина підробок повністю повторює годинник Apple, але є сумніви, що вона з кераміки.
  • У цієї продукції є кнопки для зняття ремінця, у аналога система фіксації відсутня.

Як працює копія?

Після підключення можна побачити посередню якість зображення підробленої версії. При цьому до роботи тачскріну претензій зазвичай не виникає. У цілому керування копією має мало спільного з оригіналом, тому користувачеві доведеться багато з чим розібратися.

На відміну від справжніх Apple, Пункт управління доступний на основному екрані. Тут можна регулювати такі параметри, як яскравість, керування ліхтариком та плеєром, екстрені виклики тощо. СІМ-карти у пристрої немає – під час дзвінка воно відіграє роль бездротових навушників. Якість роботи мікрофона та динаміка поступається оригінальній продукції.

Всі програми продубльовані, але можна відзначити неякісний системний шрифт та обмеження однією функцією. По функціоналу підроблений пристрій не можна порівняти з продукцією Еппл.

Активність та пульс

І тут різниця підрахунку параметрів здоров’я є колосальною. Не збігаються пройдені дистанції, є розбіжності у показниках пульсу, насичення крові киснем та у підрахунку калорій. Копія здатна виміряти тиск, що ще не готові зробити оригінальні Apple Watch. Але всерйоз довіряти отриманим цифрам не варто — краще перевіряти ще раз.

Що всередині?

Набір компонентів схожий, репліка Еппл Вотчій зібрана непогано, незважаючи на здешевлені технології та якість виконання. Проклеювання між склом та задньою кришкою навряд чи вбереже пристрій від вологи. Тобто головний акцент був зроблений на клонуванні оригінального продукту, а не наданні дійсно корисних опцій. Про що й каже вартість підробки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.