Ґаджети

Чи варто купувати AirPods Max у 2022 році

Share

Apple настільки багато гаджетів, що про існування деяких ми іноді забуваємо. Взяти хоча б AirPods: у нашому Телеграм-чаті регулярно обговорюють AirPods Pro, AirPods 3 – зрештою, про старих-добрих AirPods 2 часто згадують. А ось про AirPods Max громадськість начебто забула: насправді, це нормально, оскільки повнорозмірні навушники — більш нішевий продукт, ніж звичайні затички. Тим не менш, поки що ніяких інсайдів про вихід другого покоління AirPods Max немає, а навушники дешевшають із завидною регулярністю. Пропоную розібратися, чим хороші AirPods Max і чи варто їх купувати наприкінці 2022 року.

Зручні повнорозмірні навушники

Apple зробила найпопулярніші компактні бездротові навушники : коли прикидаєш яку гарнітуру взяти, відразу ж згадуєш про AirPods. Щоправда, AirPods Max спадають на думку не в першу чергу, коли думаєш про повнорозмірні навушники. А даремно: якщо всі інші навушники від Apple мають відомий дизайн і, давайте зізнаємося, далеко не найякісніший звук, то в максах все навпаки. На тлі компактних складних Sony або тих же Beats AirPods Max – просто кошмар.

Навушники інших виробників ви можете спокійно скласти в сумку, запакувавши у фірмовий чохол – вони не займуть багато місця. AirPods Max доведеться завжди носити на шиї, так як вони взагалі не складаються. З одного боку, це погано, з іншого — не так уже й критично, адже у повсякденному житті більшість любителів музики так і ходять у них.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До того ж, Apple придумала чохол Smart Case для навушників , який в народі називають «бюстгальтером» через зовнішню схожість: судячи з відгуків, особливо аксесуаром ніхто не користується, тому що дужку навушників він не захищає, виглядає дивно, а ще іноді не переводить AirPods Max в сплячий режим, хоча повинен. І як у Apple до такого додумалися?

Повнорозмірні навушники з гарним звуком

Я лише одного разу користувався AirPods Max, але вони справили на мене приємне враження, незважаючи на дивну конструкцію. По-перше, швидка синхронізація з iPhone або iPad, управління з телефону, хоча згодом це вже не особливо дивує. По-друге, хороший звук: спробував і електронну музику, і рок, трохи хіп-хопу, але жодних спотворень не виявив.

Навушники чітко реагують на зміну еквалайзера видають класні баси, але не перевантажують їх, а сам звук чистий і створює приємний ефект присутності, навіть якщо ви слухаєте запис радіошоу або подкаст. У будь-якому випадку, якщо вам важливо якість звучання навушників, протестуйте їх. Додати нічого: звучать добре, хоч і коштують дорого.

Шумопридушення працює чудово: сидіти в тиші в AirPods Max приємніше, ніж в AirPods Pro, які б’ють шумодавом прямо в центр голови і до цього потрібно звикнути. Вуха поміщаються повністю в амбушюри, не втомлюються протягом години, а від ANC не погано.

Багато в чому зручність – заслуга знімних амбушюр AirPods Max : вони легко знімаються, але при цьому не злітають із навушників, що дуже приємно. Щоправда, згодом брудняться (зроблені з сітчастого матеріалу), як і сітка оголов’я AirPods Max , зате це краще амбушюр з еко-шкіри у якихось JBL, які згодом облазять шматками і заважають нормально користуватися. В принципі, заміна амбушюр AirPods Max взагалі не проблема: можна придбати аналог іншого кольору на Алі – кастомізовані “Макси” виглядають круто і ні краплі не колгоспно.

Навушники з гарним мікрофоном

Не знаю, як ви, але особисто мені використовувати повнорозмірні навушники для дзвінків незручно. Занадто голосно, дискомфортно через розмір амбушюр та й взагалі є якесь відчуття, ніби відірвано від реальності, тому що фізично користуватися одним навушником AirPods Max не виходить. Тим не менш, варто визнати, що мікрофони у AirPods Max хороші – всього їх 8, але більшість використовується для шумодава та прозорості.

Чи варто купувати AirPods Max

В даний момент AirPods Max можна придбати біля 25 000 грн. На відміну від звичайних AirPods, у «Максів» майже немає болячок інших навушників від Apple та проблем з акумуляторами.

А ще приємно, що вони схожого дизайну аналоги практично не мають — інші виробники не ризикнули повторювати за купертинівцями. Заодно на чашках немає жодних написів, кнопок та гравіювання – це величезний плюс. Особисто мені вони нагадали такі навушники з фотографії Джека Ніколсона.

Повертаючись до ціни: так, це дорого, але AirPods Max – краще звичайних AirPods, наприклад, але якщо не готові – не витрачайтеся. З покупкою поспішати я б теж не рекомендував. Будьте готові до того, що на тренування їх не надіти, інакше вони швидко пожовтіють від поту, якщо йдеться про білий колір. Але в них дуже тепло взимку, якщо любите гуляти без шапки!

Особисто я бачу в AirPods Max класні навушники для дому: працювати, дивитись телевізор, грати в них зручно. Можна взяти з собою в дорогу: акумуляторів AirPods Max вистачить на 20 годин прослуховування з шумодавом і приблизно 40 без нього. Зверніть увагу, що навіть при підключенні по дроту заряд буде витрачатися – це великий недолік великих AirPods. В іншому навушники – приємний і незвичайний подарунок фанату Apple, у якого вже все є, або самому собі!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: AirPods Max
  • Останні записи

    Складено топ-6 найкращих смартфонів на Android на весну 2024 року

    На першому місці, зненацька, опинився зовсім не флагманський Samsung Galaxy S24 Ultra, а Google Pixel…

    13.05.2024

    Названо найкращі смартфони за часом роботи від акумулятора на 2024 рік

    Ведучий YouTube-каналу Quke.ru перерахував найкращі за автономністю смартфони на сьогодні. Blackview 9300 Pro . Він оснащений…

    13.05.2024

    Новий чіп Apple M4 показує дуже високу продуктивність

    Apple робить щось шалене зі своїм новим чіпом M4. Хоча ми звикли бачити, як нові…

    13.05.2024

    1600-річний камінь із загадковим написом знайшли в англійському саду

    Чоловік в Англії, що пропалює свій сад, зробив унікальне відкриття. Він знайшов старий камінь із…

    13.05.2024

    Опубліковано зображення першого ноутбука на Snapdragon X Plus

    У мережі з'явилися якісні зображення ноутбука Lenovo IdeaPad Slim 5, побудованого на базі процесора Qualcomm…

    13.05.2024

    Що відомо про iPhone 16 Pro: характеристики, ціна, дата виходу

    Численні інсайди вказують на те, що в цьому поколінні найочікуваніший флагман отримає новий дизайн, збільшений…

    13.05.2024