Якими будуть нові прозорі навушники Nothing та коли вони вийдуть

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З того часу, як Карл Пей пішов з компанії OnePlus, багато хто тільки і думає про те, чи зможе він повторити успіх свого попереднього творіння. Ми ставимося до нього більш стримано, але не можемо не відзначити його великий внесок у індустрію. Наразі його нова компанія Nothing, яку він заснував на гроші інвесторів, уже представила дві моделі навушників та один телефон. Основний упор у них зроблений на прозорість та незвичайний дизайн. Зараз у нас на підході ще одні навушники і ми вже приблизно розуміємо, якими вони будуть. Але цього тижня з’явився доказ того, що на нас чекає щось цікаве. Давайте подивимося на них уважніше.

Нові навушники Nothing

Минулого тижня лондонська компанія з виробництва побутової електроніки Nothing вже презентувала нову модель своїх навушників Ear Stick. Але ця новина якось тоне у витоку, що розкриває подробиці про другу версію основних навушників бренду, з якого вони й почали — Nothing Ear 2.

У співпраці з відомим автором витоків Кубою Войцеховськи, 91Mobiles отримали рендери Nothing Ear 2 . Наступник Nothing Ear 1, випущених минулого року, має стати доволі цікавим. Хоча основний дизайн і не зміниться щодо попереднього покоління. Рендери надають кілька нових деталей, яких ми не мали раніше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якими будуть Nothing Ear 2

Судячи з зображень, нові навушники Nothing зазнають незначних змін у дизайні. Найбільш помітним із нововведень є новий брендинг на стрижні навушників. Тепер замість Ear 1 написано Ear 2 .

Крім брендингу, навушники зберігають основну концепцію і залишаться прозорими настільки, наскільки це можливо. Чохол для зарядки буде значною мірою таким же з погляду дизайну з його прозорим пластиком та квадратним корпусом.

Нові навушники в кейсі

Чи відрізнятимуться нові навушники Nothing від попередніх

Хоча дизайн майже не відрізняється від попередньої ітерації , ми нічого не знаємо про те, що знаходиться всередині. Навушники можуть бути такими, як і раніше, з незначними поліпшеннями, але може бути і навпаки. Вони можуть отримати помітні поліпшення, яких вже буде достатньо для того, щоб купити їх, навіть маючи перше покоління навушників. Це ми точно дізнаємось лише тоді, коли модель представлять офіційно. Тому варто дочекатися подробиць.

Характеристики Nothing Ear Stick

Що стосується навушників Ear Stick компанії, то продукт доступний для попереднього замовлення за ціною 99 доларів. Згідно з веб-сайтом Nothing, Ear Stick може похвалитися сімома годинами відтворення та трьома годинами в режимі розмови. Повідомляється, що чохол для зарядки, схожий на помаду, може збільшити час розмови до 12 годин і час прослуховування до 29 годин. Крім того, чохол отримує до двох годин зарядки за 10 хвилин.

Також повідомляється, що Nothing Ear Stick оснащені спеціальним динамічним драйвером діаметром 12,6 мм можуть забезпечувати дзвінки, захищені від вітру та зовнішніх шумів та поставляються з налаштуваннями еквалайзера.

Технічно нові навушники навряд чи сильно відрізнятимуться від попередніх

Поки що у компанії більше навушників, ніж інших пристроїв. З іншого боку, Карл Пей спочатку давав зрозуміти, що він не прагне створити черговий бренд, який вироблятиме смартфони. Наголос уже тоді робився на звук і на незвичайну форму у вигляді прозорих навушників.

Чи вийде другий телефон Nothing

Швидше за все, компанія ще представить свій смартфон другого покоління, але поки що він лише один, а з виходом нових навушників у портфелі бренду буде вже три моделі. Можливо, у майбутньому на нас чекають акустичні системи або ще якісь гаджети від Nothing, але поки що сфера пропозицій не така широка, і нам залишається тільки чекати.

А ви вірите у майбутнє Nothing чи вважаєте, що компанія та її перспективи сильно переоцінені лише через ім’я її творця? 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.